Proçesion në nder të ‘Atë Pio-s’ …

Këto na qënkan të Krishterë, me të cilët – sipas disa pastorave ungjillorë ekumenikë – mund të lutemi dhe të adhurojmë Zotin bashkë? Por këto janë idhujtarë, që janë të tërhequr pas idhujve pagojë, dhe me idhujtarët NUK KA ASNJË LIDHJE. Qfarë marrëveshje ka tempulli i Zotit me idhujt? ASNJË. [kfr. 2 Korintasve 6:14-18]

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi

Burimi: http://giacintobutindaro.org/2010/05/14/processione-in-onore-di-padre-pio-a-termini-imerese/

‘Papa’ Ratzinger dhe Luteranët tashmë janë shokë

[…]

Nga: http://www.ilmessaggero.it/articolo.php?id=94636&sez=HOME_ROMA

Luteranët kanë mbetur të mashtruar nga djalli, jo vetëm sepse kanë filluar të bëjnë ekumenizëm me Kishën Katolike Romane, por edhe sepse pranojnë në minister gratë[1], dhe aprovojnë homoseksualitetin dhe abortin, përveç rrenave të tjera të ndryshme. Luteranë, pendohuni dhe konvertohuni nga rrugët tuaja të liga dhe nga rrenat tuaja.

Jeni duke shkuar gjithnjë e më keq.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi
Burimi: http://giacintobutindaro.org/2010/05/14/il-%E2%80%98papa%E2%80%99-ratzinger-e-i-luterani-ormai-sono-amici/

[1] Pranimi në minister i grave domethënë pranimi i grave në shërbesë. Për shembull, ato Kisha që pranojnë ministerin e grave i lejojnë gratë të jenë pastore (ose baresha) dhe domethënë i lejojnë të mësojnë dhe të përdori autoritet mbi burrin, në kundërshtim me Fjalën e Perëndisë (kfr. 1 Timoteu 2:12).

Të goditur me Biblël!

Roy Fields, një i njohur ‘worship leader’ i të ashtuquajturit rizgjimi Lakeland, Florida (ku bashkpunonte me famëkeqin Todd Bentlley) godit me Biblen e tij disa përsona në rresht, dhe pastaj i godit me Bibël në bark pasi i hedhë në tokë. Këto janë gjëra të liga që duhen vetëm kundërshtuar. Turp të keni ju që e keni aprovuar rizgjimin Lakeland.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi

Burimi: http://giacintobutindaro.org/2010/05/14/presi-a-colpi-di-bibbia/

Një ‘Kishë Ungjillore’ e përbërë me homoseksualë

Shumica e kësaj ‘Kishe Ungjillore’ braziljane – që thonë se është duke u rritur në numër gjithnjë e më shum – është e përbërë nga HOMOSEKSUALË, dhe ka mbajtur një konferencë me titullin ‘ZOTI MË DO’. Po, sepse këto homoseksualë që e quajnë veten ‘të Krishtërë Ungjillorë’ mendojnë – duke mashtruar veten – që Zoti i do, i pranon ashtu si janë dhe pra do t’i presë në parajzë. Por këto në qoftë se këmbëngulin në ligësinë e tyre do të gjinden në flakët e ferrit. Askush të mos mashtrohet: homoseksualët nuk do të trashëgojnë mbretërinë e Perëndisë.

Kush ka veshë për të dëgjuar, le të dëgjojë.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi

Burimi: http://giacintobutindaro.org/2013/05/28/una-chiesa-evangelica-fatta-di-omosessuali/

Predikuesit pentakostal masonë

Po paraqes këtë videon e këtij predikuesi që quhet Robert E. Smith – që qorton Masonerinë duke quajtur doktrinën e saj ‘doktrina e neverisë’ min. 3:29-4:41, që qorton sigurisht edhe lidhjen e të Krishterëve me Masonerinë – për një motiv të thjeshtë, sepse jep informacjone interresante për sa i përket depërtimit të Masonerisë në Lëvizjen Pentekostale të SHBA-së, në fakt tregon që gjysma e predikuesve pentekostal (min. 2:11-18) në qytet (Little Rock, Arkansas, USA) janë të rregjistruar në shoqëri sekrete. Dhe thotë që njeh një peshkop pentekostal që ka në dorë një unaze me skuadër dhe kompas (min. 2:24-31).

Vëllezër, po e përsëris: dijeni që Masoneria është futur edhe në mes nesh që jemi Pentekostalë. Jini të zgjuar dhe të kujdesshëm.

Kush ka veshë për të dëgjuar, le të dëgjojë.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi

Burimi: http://giacintobutindaro.org/2013/05/21/predicatori-pentecostali-massoni/

Këtu kam shkruar pak fjalë kundër Masonerisë: http://aldoprendi.org/liber-ne-italisht-qe-demaskon-masonerine/

P.s.
Skuadra dhe kompasi është një simbol shum i rëndësishëm për Masonerinë

skuadër e kopas