Një mashtrues me mashtrimet e tij

Burri me ‘kreshtë’ të kuqe në kokë është një predikues që quhet Matt Ford. Ky video prezanton persona që -sipas tyre- ‘gëzojnë prezencen e shfaqur të Zotit’.

Është e qartë që bëhet fjalë për një mashtrues, por gjithsesi këto mashtrues sillen nepër shum Kisha dhe njerëzit i thërrasin ‘të vajosur nga Zoti’. Ruhuni dhe shkëputuni nga ato që veprojnë ose aprovojnë këto sjellje të pahijshme që diskreditojnë rrugën e së vertetës.

Kush ka veshë për të dëgjuar, le të dëgjojë.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi

Burimi: http://giacintobutindaro.org/2013/04/29/un-impostore-con-le-sue-imposture/

Ju prezantoj ‘pastoren’ Susie Owens

Ja çfarë ndodh kur i lejohet guruas të bëjë në Kishë sherbesa që nuk i lejohen; ja çfarë ndodh kur populli lejon që gratë ta zotërojnë.
Kjo t’ju shërbejë si paralajmërim.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi
Burimi: http://giacintobutindaro.org/2010/05/13/vi-presento-la-pastora-susie-owens/

Kishë ungjillore nudiste

Në Ivor, Virgjinia (USA), ndodhet një KISHË UNGJILLORE NUDISTE. Shikoni këtë video, dhe mbi të gjitha vëreni si reagojnë të turpëruara gazetaret që komentojnë filmimin. Kjo është apostazi.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi
Burimi: http://giacintobutindaro.org/2010/05/13/chiesa-evangelica-nudista/

Nepër Kisha ka ardhur «Harlem Shake»

harlem-shake-kërcim Ja këto video, në të cilat praktikohet i ashtuquajturi “Harlem Shake”, që është një kërcim i ri dhe i çmendur që ka shpërthyer në kohet e fundit në internet, që mesa duket krijuesi i këti kërcimi quhet Filthy Frank, në bazë të një pjese Dance të DJ Baauer! Kjo tregon në çfarë mënyre shum Kisha janë konformuar me këtë shekull të mbrapshtë, duke mos marrë para syshë udhërimet e Zotit.

Kush ka veshë për të dëgjuar, le të dëgjojë

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi
Burimi: http://giacintobutindaro.org/2013/02/26/e-arrivato-nelle-chiese-lharlem-shake/

‘Pastori’ që ha faqet e Bibles

Ky ‘pastor’ që quhet Elvis Breves, pjestarë [i organizatës] ‘Kisha Asembleja e Perëndisë Jetesa në Krisht’ në São Gonçalo («Igreja Assembleia de Deus Vivendo em Cristo de São Gonçalo»), ka rregjistruar këtë video në të cilin ai thotë që «jo vetëm me bukë jeton njeriu, por me çdo fjalë që del nga goja e Zotit… ky është ushqimi më i mirë i ditës», ndërkohë që han me të vertetë Biblen, për të inkurajuar të tjerët që ta lexojnë.

Thotë mir Urtësia: “Marrëzia është gëzim për atë që nuk ka mend” (Fjalët e Urta 15:21).
Ruhuni dhe largohuni nga këto njerëz të këqinj. Kush ka veshë për të dëgjuar, le të dëgjojë.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prnedi
Burimi: http://giacintobutindaro.org/2013/02/15/il-pastore-che-mangia-le-pagine-della-bibbia/