Si në një diskotekë

si në një diskotekëKëtu jemi akoma në Church by the Glades (që është një Kishë Ungjillore Baptiste që përfshin therr 5000 pjestarë dhe që është shum e njohur për ‘mënyrat e saj jo konvencionale të ungjillzimit’).
Vëreni me kujdes si mendojnë të lëvdojnë Perëndinë në këtë komunitet. Është tamam për të qarë duke parë se si janë mbrapshtuar këto Kisha Ungjillore.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi

Burimi

Në kult tani kërcehet madje edhe Waka Waka

waka waka në kultKëtu jemi te Church by the Glades (që është një Kishë Ungjillore Baptiste që përfshin therr 5000 pjestarë dhe që është shum e njohur për ‘mënyrat e saj jo konvencionale të ungjillzimit’). Siç mund të shikoni kërcehet Waka Waka. Ky kërcim u bë në Maj 2011. Tashmë këtu lakmia e botës [mondanità] mbretëron e pakundërshtuar.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi

Burimi

Njerëz që e kanë mendjen në gjërat e tokës

Jet-i personal i Ayo Oritsejafor, ‘pastor’ në Nigeri i ‘The Word of Life Bible Church’ dhe president i Christian Association of Nigeria (CAN).

jet-privato-pastore-nigeriano

Burimi: http://www.gossipnigeria.com/apps/blog/show/19952797

Kurse gruaja e tij ka një limuzinë të cilën mund ta shihni këtu.

Përmëtepër shtohen gjithnjë e më shum predikuesit e prosperitetit afrikan që kanë aeroplan privat. Njerëz që kanë mendjen në gjërat e tokës, zoti i të cilëve është barku dhe fundi i tyre është humbja (Filipjanëve 3:19). Të mjerët ta.

Edhe se në Itali nuk më rezulton që të ketë ndonjë pastor italian që ka jet privat (nëse ka ma bëni të ditur), më rezulton gjithsesi që të ashtuquajturit pastorat që predikojnë mesazhin e mirqënies DUAN LUKSIN, TË BËJNË NJË JETË LUKSOZE, DHE TU JEPEN KËNAQËSIVE TË JETËS. I njihni menjëherë, nuk ka nevojë për shum kohë. Flasin gjithmonë për lekë, i lypin gjithmonë lek Kishës duke kërkuar të dhjeten e rrogës së besimtarëve me akuza gjoja sikur ti villnin lekë Perëndisë nëse nuk ja japin të dhjetën, pra duke i thënë që PERËNDIA DO TI MALLKOJË PËR KËTË; vishen dhe jetojnë si të pasurit, në luks dhe në kënaqësira, dhe pastaj janë të fiksuar për të ndertuar një lokal kulti luksoz dhe madhështorë. Nga këto njerëz duhet të largoheni dhe të ruheni sikur ruheni nga gjarpërinjtë e helmuar. Mos i jepni as edhe një lek. Hiqni dorë prej tyre, janë prijës të verbër.

Kush ka veshë për të dëgjuar, le të dëgjojë

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi
Burimi: http://giacintobutindaro.org/2013/07/12/gente-che-ha-lanimo-alle-cose-della-terra/

Lexoni: ‘Ruhuni nga ato që predikojnë mesazhin e prosperitetit’

Stacey Campbell duke ‘profetizuar’

Ajo që do shikoni dhe dëgjoni është Stacey Campbell, e aprovar dhe e pranuar nga shum Kisha Pentekostale si profeteshë, ndërkohë që ‘profetizon’. Vëreni lëvizjet e saj ndër të cilat edhe levizjet e kokës së sajë. Kjo grua shtë një profeteshë e rreme dhe ka nevojë të lirohet.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi
Stacey Campbell mentre ‘profetizza’

 

Perëndia nuk i urren homoseksualët?

tabelë - homoseksualët

Një grup i ‘krishterë’ i Zelandës së Re me emër Godmarks, disa vite më parë lëshoi një fushatë publiciteti me disa tabela, në të cilat ishte shkruar: ‘Pamvarsisht se çfarë mendohet përreth, nuk i urrej homoseksualët – Perëndia’.

Bibla përkundrazi thotë që Perëndia i urren ato që kryejnë padrejtësi (kfr. Psalmi 5:5), dhe homoseksualët hyejnë në këtë kategori sepse është shkruar: «Nuk do të kesh marrëdhënie seksuale me një burrë, ashtu si bëhet me një grua; është një gjë e neveritshme» (Levitiku 18:22). Dhe akoma Bibla thotë: «Mallkimi i Zotit është në shtëpinë e të pabesit, por ai bekon banesën e të drejtëve» (Fjalët e urta 3:33), dhe akmoa: «Mjerë i pabesi! Do t’i bjerë mbi kokë fatkeqësia, sepse do t’i jepet ajo që duart e tij kanë përgatitur» (Isaia 3:11).

Ato që janë homoseksualë pra duhet të pendohen për mëkatet e tyre dhe duhet t’i braktisin, dhe të besojnë në Ungjill, për të marrë faljen e mëkateve të tyre dhe për t’u shpëtuar në këtë mënyrë nga denimi i përjetshëm.

Kush ka veshë për të dëgjuar, le të dëgjojë.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi
Burimi: Dio non odia i gay?