Hillni televizorin në plehra sepse trazmeton plehra

A keni televizor? Coptojeni dhe hilleni në plehra. Një ndër motivet për ta bërë këtë gjë është që fëmijët tuaj nuk do të shohin kartona në të cilat ndodhen mesazhe të fshehura.

Në dy fotogramet më poshtë shikoni se si e “adhurojnë” djallin dy pësonazhe të një kartoni. Bëhet fjalë për kartonin vizatimor që quhet Tomi e Gjerry.

djalli tomi e gjerri

tj-05

Për të thelluar më shum, shih faqen në italisht:
http://giacintobutindaro.org/2013/05/31/tom-e-jerry-gli-illuminati-controllano-hollywood-e-satana-e-il-presidente/

Sektet satakine të fuqishme vendosin se çfarë mund të trazmetohet në një program për fëmijë. Illuminati edhe Masoneria punojnë për shkatrrimin e botës.

Sibole okulte-masonike në një këngë:
http://giacintobutindaro.org/2013/06/01/simboli-occulti-massonici-nel-video-di-fabri-fibra/

Aldo Prendi

Simbole okulte në bluza

Vëllezër në Zotin, ato që shikoni më tej janë bluza në të cilat ndodhen simbole okulte, pra ju bëj thirrje që të mos i vishni. Shkrimi thotë në fakt: “Dhe mos merrni pjesë në punët e pafrytshme të errësirës, por më tepër t’i qortoni” (Efesini 5:11), dhe këtë sepse tani jeni dritë në Zotin. Hiqni dorë nga çdo dukje e ligë [kfr. 1 Tessalonicesi 5:22].

Kush ka veshë për të dëgjuar, le të dëgjojë

aquila-sole baphomet caos-01 caos-02 ieroglifico kabbalah magia-salomone mendes-01 mendes-02 occhio-horus pentagramma-01 pentagramma-02 scudo triangolo-01 triangolo-02 triangolo-03 triangolo-04 triangolo-05

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi

Burimi: http://giacintobutindaro.org/2013/05/29/simboli-occulti-su-magliette/

Lexo edhe: Mos vishni këto gjëra

Kostum banje satanik

bikini satanik

Ja kostumi satanik për gratë, i bërë në mënyrë që kur merret dielli, të qëndrojë në trup të tyre simboli pentagram [ylli pesë-cepësh] përmbys ose ‘cjapi i Mendes-it’ që është simboli i Kishës së Satanit. Veprat e botës janë me të vertetë të liga: natyrisht sepse gjith bota dërgjet në të ligun [kfr. Riveduta, 1 Gjoni 5:19].

Kush ka veshë për të dëgjuar, le të dëgjojë.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi

Burimi: http://giacintobutindaro.org/2013/05/29/il-costume-da-bagno-satanico/

Lexo: Mos vishni këto gjëra

– Libër (në italisht) që demaskon Masonerinë

Ish Mason i gradës 33 konfirmon se zoti i Masonëve është Satani

gadu-lozhe

Foto: Shkrimi A.G.D.G.A.D.U. do të thojë Alla Gloria Del Grande Architetto Dell’Universo (Për Lavdinë E të Madhit Arkitekt Të Universit)

Juhani Julin, burri që intervistohet gjatë këtij programi që u trazmetua në televizionin finlandez TV7 është një ish Mason i gradës 33, sepse ai tregon që pasi është konvertuar në Krishtin e ka braktisur Masonerinë. Nga ajo që kam mundur të kuptoj nga titrat në gjuhën angleze, mund të jetë pjestarë i Kishës Ungjillore Luterane Finlandeze.

Kjo dëshmia e tij është shum e rëndësishme sepse konfirmon që zoti  që adhurojnë Masonët (që ato e quajnë ‘I Madhi Arkitekt i Universit’ për shkurt ‘M.A.I.U.’) është Satani. Në fakt ai thotë që kur ndokush arrin në graden 33° i ‘tregohet që Zoti i vertetë i Masonëve është Luciferi’, dhe në fak i thërret Masonët ‘adhurues të Satanit’.

ish mason julin

ish mason julin 2

Julin, pasi ka dalë nga Masoneria, ka filluar të lajmërojë Masonët duke i thënë se ai që po adhurojnë në tempujt e tyre Masonik është Satani dhe duke i nxitur të konvertohen në Krishtin.

Julin thotë edhe që në Finlandë, në brendësi të Kishës, ndodhen disa Masonë, dhe pasi ka pyetur K.Mäkinen, që është kryepeshkopi i Kishës Ungjillore Luterane Finlandeze, për sa i përket pozicjonit të Kishës ndaj Masonerisë, ky i fundit nuk ka dashur të përgjigjet! E meqë ky nuk i është përgjigjur deri tani, Julin mendon që kjo heshtja e tij do të prodhojë dëme për Kishën poashtu edhe për Mäkinen.

Gjëja e fundit, por jo më pak e rëndësishme, Juhani Julin ka vdekur pak ditë pasi ka lëshuar këtë intervistë publike kundër Masonerisë, duke zbuluar një ndër segretet më të rëndësishëm të këtij istitucjoni djallëzor! Për disa njerëz ka qënë ‘një vdekje shum e çuditshme’.

Kush ka veshë për të dëgjuar, le të dëgjojë.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi

Burimi

Këtu mund të lexoni një artikull (duke përdorur përkthyesin automaitik) mbi Juhani Julin dhe mbi luftën e tij kundër Masonerisë (në fund të faqes ndodhen dy linqe që dërgojnë në artikuj të tjerë në lidhje me të).

Lexo edhe: Libër (në italisht) që demaskon Masonerinë

Mos vishni këto gjëra

capro-mendes

Mos vishni bluza me simbole ezoterike-okulte si këto që kanë në të yllin pesë-cepësh (i thirrur edhe ‘cjapi i mendes-it’), që për më tepër përdoret si sigël nga Kisha e Satanit.

mendes-chiesa-satana

Foto: nga majtas sigla e Kishës së Satanit, pastaj një altar i Kishës së Satanit përpara Cjapit të Mendes-it dhe pastaj krijuesi i këtij sekti satanik me këtë simbol. Për çdo majë të këtij ylli korrespondon pesë shkronja hebraike: Lamed, Waw, Iod, Tav e Noun, që përfaqësojnë evokimin e një force djallëzore, domethënë Leviatanin (kfr. http://www.centrosangiorgio.com/).

Vini re të njejtin simbol në Biblen Satanike dhe në librin Ritualet Satanike

bibbia-satanica

“Hiqni dorë nga çdo pamje e ligë” (1 Thesalonikasve 5:22)

Kush ka veshë për të dëgjuar, le të dëgjojë.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi

Lexo edhe Të Krishterët nuk duhet të festojnë ditlindjen, edhe sepse është një festë e lëvduar nga “Bibla Satanike” e Anton LaVey