Kisha e dorëzuar në dorë të fëmijëve

Rob DeLuca është një predikues aktiv në Zelanden e Re, në këtë video do ta shikoni duke ia dorëzuar Kishën në dorë të disa fëmijëve që nxiten nga ai për t’u vënë duart besimtarëve, për t’u lutur pët to dhe natyrisht për t’i hellur në tokë.

Sa turp, çfar skandali.

Në vend që ti rrisin dhe mësojnë fëmijët nën frikën e Zotit, ato i nxisin të bëjnë gjëra që fëmijëve nuk i ka hije.

Vëllezër, kundorshoni këto gjëra

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi
Burimi: http://giacintobutindaro.org/2010/05/13/la-chiesa-consegnata-in-mano-ai-bambini/

Një fëmijë nëntë vjeçar i prekur nga vajosja?

Ky na qënka rizgjimi që shum veta e dëshirojnë dhe kërkojnë?

Burimi: http://giacintobutindaro.org/2010/05/13/un-bambino-di-nove-anni-colpito-dallunzione/

——————————————-

Vëllezër, shfaqjet që shikoni në video nuk vijnë nga Fryma e Shenjtë, por janë shfaqje të sajuara nga djalli për të mashtruar njerëzit. Në qoftë se frekuenton ndonjë Kishë që praktikon gjëra të tilla, largohu sa më shpejt nga ato njerëz, për të mirën e shpirtit tënd.

Aldo Prendi