Një shpellë kusarësh

Ja si paraqiten sot pjesa më e madhe e kuvendeve ungjillore që organizohen në mbarë boten, si ky që do shikoni në këtë video (regjistruar në një Kuvend Ungjillor), domethënë SI TREGJE, OSE MË MIRË SI SHPELLA KUSARËSH. Shikoni me kujes të gjith videon, dhe më thoni në qoftë se këto gjëra i kanë hije shenjtorëve!

Të gjith atyre që i kanë shndërruar lokalet e kultit në tregje i them: PENDOHUNI!

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi
Burimi: http://giacintobutindaro.org/2010/05/13/una-spelonca-di-ladroni/

‘Ungjillzimi’ modern antibiblik në një tendë ungjillzimi

treni vallzues ne nje tende ungjillzimi

Kini kujdes që të mos hyjnë në Kishen që frekuentoni këto marrëzi… dhe në qoftë se frekuenton një Kishë që sillet kështu kur ungjillzojn, të këshilloj ti qortosh dhe në qoftë se nuk pendohen, të largohesh nga ajo Kishe e korruptuar.

Aldo Prendi

Vathët dhe veshja e ‘pastores’ Marta Gomez

Edhe pastorja Marta Gomez na paraqet një shembull skandaloz që nuk duhet të ndjekin gratë që i kushtohen perëndishmërisë.

Shikoni vathët e saj në veçanti, dhe sa kozmetikë ka përdorur.

Turp.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi
Burimi: http://giacintobutindaro.org/2010/05/12/gli-orecchini-della-pastora-marta-gomez-e-altro/