Stacey Campbell duke ‘profetizuar’

Ajo që do shikoni dhe dëgjoni është Stacey Campbell, e aprovar dhe e pranuar nga shum Kisha Pentekostale si profeteshë, ndërkohë që ‘profetizon’. Vëreni lëvizjet e saj ndër të cilat edhe levizjet e kokës së sajë. Kjo grua shtë një profeteshë e rreme dhe ka nevojë të lirohet.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi
Stacey Campbell mentre ‘profetizza’

 

Predikuesit pentakostal masonë

Po paraqes këtë videon e këtij predikuesi që quhet Robert E. Smith – që qorton Masonerinë duke quajtur doktrinën e saj ‘doktrina e neverisë’ min. 3:29-4:41, që qorton sigurisht edhe lidhjen e të Krishterëve me Masonerinë – për një motiv të thjeshtë, sepse jep informacjone interresante për sa i përket depërtimit të Masonerisë në Lëvizjen Pentekostale të SHBA-së, në fakt tregon që gjysma e predikuesve pentekostal (min. 2:11-18) në qytet (Little Rock, Arkansas, USA) janë të rregjistruar në shoqëri sekrete. Dhe thotë që njeh një peshkop pentekostal që ka në dorë një unaze me skuadër dhe kompas (min. 2:24-31).

Vëllezër, po e përsëris: dijeni që Masoneria është futur edhe në mes nesh që jemi Pentekostalë. Jini të zgjuar dhe të kujdesshëm.

Kush ka veshë për të dëgjuar, le të dëgjojë.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi

Burimi: http://giacintobutindaro.org/2013/05/21/predicatori-pentecostali-massoni/

Këtu kam shkruar pak fjalë kundër Masonerisë: http://aldoprendi.org/liber-ne-italisht-qe-demaskon-masonerine/

P.s.
Skuadra dhe kompasi është një simbol shum i rëndësishëm për Masonerinë

skuadër e kopas

Si ja ka dalë një ateist të shtiret predikues pentekostal

Marjoe Gortner ishte një i famshëm ‘fëmijë predikues’ (lindur më 1944) […] Zyrtarisht u vlersua si shërbyes në moshën 4 vjeçare, dhe të gjith flitnin për të përqark Lëvizjes Pentekostale në atë kohë. Salla të mëdha u mbusheshin me shum njerëz që vinin për të dëgjuar këtë fëmijë predikues pentekostal.
Kur u rrit, Marjoe vazhdoi të predikojë nën tenda, duke bërë mijëra dollar, duke mashtruar shum e shum njerëz. […]
Në fund të viteve ’60, Marjoe vendosi të braktisë ‘shëbesën’ e tij, dhe ti tregojë botës se si mundi të shtiret ungjillor, dhe si mashtroi shum njerëz.
[…] Marjoe pranoi vetë që nuk besonte as edhe që ekzistonte Zoti.

Vëllezër, shpresoj që pasi të keni parë këtë video që tregon gjëra që kanë ndodhur realisht, të meditoni me kujdes, me shum kujdes, dhe të ruheni nga të gjith ato që predikojnë duke pasur vetëm qëllimin që të PASUROHEN, dhe faktikisht shkulin shum lekë njerëzve, duke përdorur metoda dhe arsyetime të shtrembëra nga më të ndryshmet.

Hiri qoftë me të gjith ato që e duan Zotin me pastërti të pa korruptuar

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi

Come un ateo è riuscito a fingersi predicatore pentecostale

Dilni dhe shkëputuni menjëherë

Në qoftë se jeni pjesë e një Kishe që miraton dhe promovon sjedhjen e atyre që do shihni në këto video, DILNI DHE SHKËPUTUNI MENJËHERË. Predikojnë dhe praktikojnë çrregullsinë, duke pretenduar se është shfaqje që vjen nga Fryma e Zotit. Dijeni që këto pastorë që promovojnë atë që quhet ‘dehja e Frymës së Shenjtë’, janë mashtrues dhe të ligj. Kush ka veshë për të dëgjuar, le të dëgjojë.
Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi

Në Kult me Mbajtës Gjarpërinjsh

Një Kishë Pentekostale me Mbajtës Gjarëpërinjsh (helmues) në Kingston, Georgji. Shikoni për të besuar çfarë ndodhë në kultet e tyre. Në përgjithsi, nuk janë pak ato [Mbajtës Gjarëpërinjsh] që kanë vdekur deri tani me anë të kafshimeve të gjarpërinjëve që mbanin në dorë. Ja se si Gjarpëri i Lashtë i ka mashtruar këto Kisha.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi
Burimi: http://giacintobutindaro.org/2010/05/13/al-culto-con-i-maneggiatori-di-serpenti/