John Crowder ‘predikon’ në Indonezi – Mjerisht ajo që do shikoni nuk është shaka por realitet

Ai që ka vënë këtë video në YouTube ka shkruar: “shfaqje të mbinatyrshme arit që vjen nga qielli ndërkohë që John Crowder & Benjamin Dunn po shërbenin kohët e fundit në Jakarta, Indonezi“. Në këtë video do të shikoni këto dy predikues në veprim, në veçanti John Crowder, me dy palë vathë në vesh. Në një moment gjatë mbledhjes shfaqet një pluhur ari në katedër, madje edhe në Crowderin.

Ç’të themi? Këta janë mashtrues dhe keqbërës, që janë të mashtruar dhe ato vetë mashtrojnë (dhe janë duke mashtruar shum shpirtëra në të gjith botën). Ruhuni nga këto: kush e di se mbas pak edhe ndonjë Kishë italiane do t’i ftojë në këtë shtet.

Vëllezër, më coptohet zemra në të parë këto gjëra

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi
Burimi: http://giacintobutindaro.org/2010/05/13/john-crowder-predica-in-indonesia-non-e-uno-scherzo-quello-che-vedrete-ma-la-triste-realta/

A jeni Levitë ju që thoni “e dhjeta na përket ne”?

e dhjetaJu që detyroni besimtarët të japin të dhjetën e hyrjeve, a jeni Levitë? Edhe po qofshit nga fisi i Levit, a jeni ju nën ligjin e Moisiut apo në ligjin e Krishtit? Me që praktikoni ligjin e Moisiut, pse nuk i thoni besimtarëve edhe që duhet të rrethpriten?
E di, shumica prej jush e përdor Biblen për interresa personale! Turp të keni!

Aldo Prendi

Billy Graham dhe Kisha Katolike Romake

grahampope-300x269

Në një intervistë të datës 30 maj 1997 e bërë nga David Frost, Billy Graham, predikuesi i famshëm amerikan, ka thënë: ‘Un mendoj që i përkas të gjitha kishave. Un ndihem në të njejten mënyrë në shtëpi, si në një mbledhje Anglikanësh, Batistësh, të Vëllezërve ose në një Kishë Katolike Romakë … Peshkopët, kryepeshkopët dhe Papa janë miqtë tanë’ (David Frost, Billy Graham in Conversation, fq. 68, 143).

Qfarë trishtimi duke parë një predikues ungjillor që i thërret miq peshkopët, kyrepeshkopët dhe papën e kishës katolike romake. Jezusi i thoshte dishepujve të tij: “Ju jeni miqtë e mi, nëse bëni gjërat që unë ju urdhëroj” (Gjoni 15:14), dhe këtu kemi një burr që thote se është shërbëtorë i Krishtit, dhe që thotë se idhujtarët dhe armiqtë e Ungjillit janë miqt e tij dhe miqt e Krishti. Trup.

Ruhuni jo vetëm nga Billy Graham, por edhe nga të gjith ato që e admirojnë dhe që ndjekin gjurmët e tij ekumenike.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi
Burimi: http://giacintobutindaro.org/2010/05/12/billy-graham-e-la-chiesa-cattolica-romana/

Pastori kërcen kërcimin e qua qua-së

Pastori i kësaj Kishe (sipas iformacionit të videos) ka menduar të kërcejë kërcimin e qua quasë përmëtepër i maskuar (travestito)! Dhe anëtarët e kësaj Kishe janë përmëtepër të ngazëllyer për këtë!

Gjëra të neveritshme ndodhin në mes të populli të Perëndisë.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi
Burimi: http://giacintobutindaro.org/2010/05/12/il-pastore-balla-il-ballo-del-qua-qua/