Kur Billy Graham u nderua nga industria e spektaklit

Edhe predikuesi Billy Graham ka yllin e tij në Hollywood Walk of Fame që e ka marrë në vitin 1989. Ja fotografia e momentit kur e mori.

BG_Hollywood

Burimi: http://lettersfromthelibrary.com/this-date-in-history-oct-15-1989/

Hollywood Walk of Fame (e përkthyer në shqip: ecja hollivudiane e të famshmit) është një zonë pedonale e përbërë me dy trotuare përgjatë Hollywood Boulevard-it dhe Vine Street-it, në kodrën e Hollywood-it (Kaliforni). Gjatë kësaj rruge janë të vëndosura 2,496 yje (në Prill 2013 – yjet janë pesë-cepësh, nga tunxhi, dhe mbajnë emrat e njerëzve të famshëm dhe të nderuar për kontributin e tyre – direkt ose indirekt – të Star System-it dhe industrisë së spektaklit amerikan). Të shpërblyerit marrin një yll në bazë të karrjerës dhe arritjeve e një jete në kinema, radio, televizor, teatër dhe muzikë, por edhe për kontribute bamirësie dhe qytetare.
(
Burimi informacioneve: http://it.wikipedia.org/wiki/Hollywood_Walk_of_Fame)

Jezu Krishti ka qënë urryer, përndjekur dhe shpifur nga bota, dhe të njejtën gjë e përjetuan edhe apostujt e Krishtit sepse Pali ka thënë: “Deri tani vuajmë nga uria, etja, e jemi të zhveshur; jemi të qëlluar me shuplaka dhe endemi pa shtëpi, dhe mundohemi, duke punuar me duart tona; duke qenë të fyer, bekojmë; duke qenë të përndjekur, durojmë; duke qenë të sharë, lutemi; jemi bërë si pisllëku i botës, porsi plehrat e të gjithëve deri më sot” (1 Korintasve 4:11-13).

Billy Graham përkundrazi është i nedruar dhe i kremtuar nga eliti keqbërës (i pëbërë nga Masonët dhe Illuminati-t) që komandon industrinë e kinemasë dhe të televizorit, i cili e ka vendosur ndër përsonat që i kanë kontribuar industrisë së spektaklit amerikan (gjë që e ka gëzuar Billy Graham-in edhe për të cilën ndihet shum krenarë). Për cilin motiv ka ndodhur? Sepse nga një anë Jezusi dhe apostujt pas Tij ishin ARMIQ TË BOTËS, nga ana tjetër Billy Graham është MIK I BOTËS; nga një anë Jezusi dhe apostujt I SHËRBENIN ZOTIT, nga ana tjetër Billy Graham NUK I SHËRBEN ZOTIT. Dhe faktikisht Billy Graham është Mason. Përmëtepër shum Masonë e kanë yllin në në atë rrugë të famshme.

“O shkelës dhe shkelëse të kurorës, a nuk e dini se miqësia me botën është armiqësi me Perëndinë? Ai, pra, që don të jetë mik i botës bëhet armik i Perëndisë” (Jakobi 4:4)

“Mjerë ju, kur të gjithë njerëzit do të flasin mirë për ju, sepse në të njëjtën mënyrë vepruan etërit e tyre me profetët e rremë” (Luka 6:26)

Kush ka veshë për të dëgjuar, le të dëgjojë.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi

Burimi: http://giacintobutindaro.org/2013/06/05/quando-billy-graham-fu-onorato-dallindustria-dello-spettacolo/

Lexo edhe: Libër (në italisht) që demaskon Masonerinë

Predikuesit pentakostal masonë

Po paraqes këtë videon e këtij predikuesi që quhet Robert E. Smith – që qorton Masonerinë duke quajtur doktrinën e saj ‘doktrina e neverisë’ min. 3:29-4:41, që qorton sigurisht edhe lidhjen e të Krishterëve me Masonerinë – për një motiv të thjeshtë, sepse jep informacjone interresante për sa i përket depërtimit të Masonerisë në Lëvizjen Pentekostale të SHBA-së, në fakt tregon që gjysma e predikuesve pentekostal (min. 2:11-18) në qytet (Little Rock, Arkansas, USA) janë të rregjistruar në shoqëri sekrete. Dhe thotë që njeh një peshkop pentekostal që ka në dorë një unaze me skuadër dhe kompas (min. 2:24-31).

Vëllezër, po e përsëris: dijeni që Masoneria është futur edhe në mes nesh që jemi Pentekostalë. Jini të zgjuar dhe të kujdesshëm.

Kush ka veshë për të dëgjuar, le të dëgjojë.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi

Burimi: http://giacintobutindaro.org/2013/05/21/predicatori-pentecostali-massoni/

Këtu kam shkruar pak fjalë kundër Masonerisë: http://aldoprendi.org/liber-ne-italisht-qe-demaskon-masonerine/

P.s.
Skuadra dhe kompasi është një simbol shum i rëndësishëm për Masonerinë

skuadër e kopas

‘Pastori’ që ha faqet e Bibles

Ky ‘pastor’ që quhet Elvis Breves, pjestarë [i organizatës] ‘Kisha Asembleja e Perëndisë Jetesa në Krisht’ në São Gonçalo («Igreja Assembleia de Deus Vivendo em Cristo de São Gonçalo»), ka rregjistruar këtë video në të cilin ai thotë që «jo vetëm me bukë jeton njeriu, por me çdo fjalë që del nga goja e Zotit… ky është ushqimi më i mirë i ditës», ndërkohë që han me të vertetë Biblen, për të inkurajuar të tjerët që ta lexojnë.

Thotë mir Urtësia: “Marrëzia është gëzim për atë që nuk ka mend” (Fjalët e Urta 15:21).
Ruhuni dhe largohuni nga këto njerëz të këqinj. Kush ka veshë për të dëgjuar, le të dëgjojë.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prnedi
Burimi: http://giacintobutindaro.org/2013/02/15/il-pastore-che-mangia-le-pagine-della-bibbia/

Kisha e dorëzuar në dorë të fëmijëve

Rob DeLuca është një predikues aktiv në Zelanden e Re, në këtë video do ta shikoni duke ia dorëzuar Kishën në dorë të disa fëmijëve që nxiten nga ai për t’u vënë duart besimtarëve, për t’u lutur pët to dhe natyrisht për t’i hellur në tokë.

Sa turp, çfar skandali.

Në vend që ti rrisin dhe mësojnë fëmijët nën frikën e Zotit, ato i nxisin të bëjnë gjëra që fëmijëve nuk i ka hije.

Vëllezër, kundorshoni këto gjëra

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi
Burimi: http://giacintobutindaro.org/2010/05/13/la-chiesa-consegnata-in-mano-ai-bambini/