Mos vishni këto gjëra

capro-mendes

Mos vishni bluza me simbole ezoterike-okulte si këto që kanë në të yllin pesë-cepësh (i thirrur edhe ‘cjapi i mendes-it’), që për më tepër përdoret si sigël nga Kisha e Satanit.

mendes-chiesa-satana

Foto: nga majtas sigla e Kishës së Satanit, pastaj një altar i Kishës së Satanit përpara Cjapit të Mendes-it dhe pastaj krijuesi i këtij sekti satanik me këtë simbol. Për çdo majë të këtij ylli korrespondon pesë shkronja hebraike: Lamed, Waw, Iod, Tav e Noun, që përfaqësojnë evokimin e një force djallëzore, domethënë Leviatanin (kfr. http://www.centrosangiorgio.com/).

Vini re të njejtin simbol në Biblen Satanike dhe në librin Ritualet Satanike

bibbia-satanica

“Hiqni dorë nga çdo pamje e ligë” (1 Thesalonikasve 5:22)

Kush ka veshë për të dëgjuar, le të dëgjojë.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi

Lexo edhe Të Krishterët nuk duhet të festojnë ditlindjen, edhe sepse është një festë e lëvduar nga “Bibla Satanike” e Anton LaVey

Predikuesit pentakostal masonë

Po paraqes këtë videon e këtij predikuesi që quhet Robert E. Smith – që qorton Masonerinë duke quajtur doktrinën e saj ‘doktrina e neverisë’ min. 3:29-4:41, që qorton sigurisht edhe lidhjen e të Krishterëve me Masonerinë – për një motiv të thjeshtë, sepse jep informacjone interresante për sa i përket depërtimit të Masonerisë në Lëvizjen Pentekostale të SHBA-së, në fakt tregon që gjysma e predikuesve pentekostal (min. 2:11-18) në qytet (Little Rock, Arkansas, USA) janë të rregjistruar në shoqëri sekrete. Dhe thotë që njeh një peshkop pentekostal që ka në dorë një unaze me skuadër dhe kompas (min. 2:24-31).

Vëllezër, po e përsëris: dijeni që Masoneria është futur edhe në mes nesh që jemi Pentekostalë. Jini të zgjuar dhe të kujdesshëm.

Kush ka veshë për të dëgjuar, le të dëgjojë.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi

Burimi: http://giacintobutindaro.org/2013/05/21/predicatori-pentecostali-massoni/

Këtu kam shkruar pak fjalë kundër Masonerisë: http://aldoprendi.org/liber-ne-italisht-qe-demaskon-masonerine/

P.s.
Skuadra dhe kompasi është një simbol shum i rëndësishëm për Masonerinë

skuadër e kopas

Kujdes: Rick Warren mbështet katolicizmin

Predikuesi amerikan Rick Warren (po ju kujtoj që është pjestar i organizatës Këshilli për Marrëdhënjet me Jashtë, një grup ky që është pjes e të Ndriçuarve [Illuminati], objektivi i të cilëve është Rëndi i Ri Botëror, domethënë të bashkojnë të gjitha fetë), i cili është themelues i një ndër Kishave më të mëdha të Shteteve të Bashkuara, që është Saddleback Community Church me vendodhje në Lake Forest, në zonën Orange Country, në shtetin Kalifornian, kjo Kishë është anëtare e Kuvendit Baptist të Jugut.

Rick Warren ka shkruar disa libra që janë shitur shum në mbarë botën, ndër të cilët është udhëzimi në ‘shërbesë’ të kishës dhe të ungjillzimit ‘The Purpose Driven Church’ (përkthyer në shqip me titullin: Kisha e Ullëhequr nga Qëllimet); dhe ‘The Purpose Driven Life’ (përkthyer në shqip: Jeta me një Qëllim), libra që janë publikuar në Itali nga shtëpia botuese PubliElim, e Kishave Elim në Itali (një denominacjon pentekostal); po them, Rick Warren – gënjeshtrat e të cilit kanë depërtuar tashmë edhe në Asembletë e Perëndisë në USA – këshillon dhe mbështetë librin ‘Catholics Come Home’, ose ‘Katolikë Ejani në Shtëpi’ shkruar nga Tom Peterson (themelues dhe president i organizatës no profit e dedikuar të promovojnë ungjillëzimin Katolik, që quhet Catholics Come Home), i cili me këtë libër ofrohet të bëjë Katolikët joaktiv të kthehen në Kishën Katolike Romake. Rick Warren në fakt ka prezantuar këtë libër në Amazon.com në këtë mënyrë: ‘Misioni i Tom Peterson dhe i Katolikë Ejani në Shtëpi që synon të qojë shpirtëra tek Jezusi e tek Kisha, është kritikisht i rëndësishëm gjatë kësaj kohe të vështirë të historisë sonë. Un e aprovoj plotësisht këtë projekt ungjillëzimi të ri’.

përmbajtja-warren-peterson

Çfarë do të thojë kjo? Kjo do të thotë që Rick Warren mbështet Katolicizmin, që është plot herezi, praktika supersticiose dhe illujtari, që dërgojnë në ferr çdo ditë shum shpirta. Për të kuptuar çfarë është realisht Katolicizmi ju nxis të lexoni librin tim [italisht] ‘La chiesa cattolica romana’.

Po ju nxis pra përsëri të kujdeseni dhe të shkëputeni nga Rick Warren, sepse është një ujk i veshur si dele.

Kush ka veshë për të dëgjuar, le të dëgjojë

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi

Libër që demaskon Masonerinë (në italisht)

kopertinë, libër kundër masonerisëPo vendos këtu një libër që provon qartë se Masoneria është nga djalli, dhe që është duke u përhapur në shum Kisha Ungjillore duke shkaktuar dëmtime jo të vogla. Për ato që e kuptojnë italishten, mund ta lexojnë këtë libër, dhe pasi të kenë kuptuar se sa shpejt është duke u përhapur nëpër Kisha, të lajmërojë edhe vllezrit e tjerë në mënyrë që edhe ato të dijnë se si ti demaskojnë Masonët dhe të qortojnë veprat dhe fjalët e tyre të liga.

Librin e ka shkruar Giacinto Butindaro, një vëlla në Krishtin, që Zoti më ka dhënë mundësinë ta njoh personalisht dhe të bashkpunoj me të për lavdinë e Zotit tonë Jezu Krisht, dhe për ndertimin shpirtëror të vëllezërve dhe motrave në besim. Është një vëlla që Zoti e ka përdorur për të shkruar shum libra të tjerë që janë tepër të vlefshëm për besimtarët por edhe paganët.

Libri titullohet “Masoneria e demaskuar: kundër depërtimit dhe influencës së kësaj organizate djallëzore në Kishat Ungjillore” (italisht “La Massoneria smascherata: contro l’infiltrazione e l’influenza di questa diabolica istituzione nelle Chiese Evangeliche”) përfunduar në vitin 2012, në Romë

Libri në PDF mund të shkarkohet falas duke klikuar në këtë link, peshon rreth 36 MB, dhe përmban 914 faqe

Për ta lexuar on line, mund të shkoni në këtë link

Aldo Prendi

Burimi

Në qoftë se e njeh Masonerinë, e shmang …

Në qoftë se e njieh Masonerinë, do ta shmangësh, e në qoftë se e shmang nuk do të të vrasë shpirtërisht. Pra, e këshilloj vllazërinë që të ngulmojnë në studjimin e saj, sepse është shum e rëndësishme ta njohësh. Për më tepër është e rëndësishme ta njohësh Masonerinë për të kuptuar se sa dramatike është situata në të cilën ndodhen shum Kisha Ungjillore sot, dhe për të lajmëruar të gjith ato që kanë mbetur të bllokuar në këto Kisha që Masoneria ka mundur të masonizojë me kalimin e kohës, në të cilat ndodhen edhe Kishat Pentekostale. Shum besimtar nuk kanë kuptuar akoma se Satani ka sajuar, në mes së filozofive të tjera, edhe Masonerinë për të futur në Kishë herezi humbjeje (ose shkatërruese), qrregullim, rrumujë, vepra mishërore dhe natyrë materialiste, dhe ja ka dalë mbanë, sepse provat flasin qartë. Nga ana tjetër, ka shum masonë në qarqet protestante, me perparëse dhe pa perparëse. Pra, zgjohu nga gjumi o Kishë, sepse djalli nuk fle, dhe është duke vepruar në mes të Kishës. Anija është duke u fundosur me shpejtësi, dhe duhet bertitur para vëllezërve që janë akoma në këtë anije, në mënyrë që të shpëtohen. Askush të mos humasë kohë dhe energji pas politikës, pas kotësisë së kësaj bote, pas betejave socjale [lotte sociali] etj. por shfrytëzoni kohën dhe enregjitë tuaja për të luftuar luftën e mirë, DUKE KUNDËRSHTUAR EDHE MASONERINË. Kush ka veshë për të dëgjuar, le të dëgjojë.

Giacinto Butindaro, përkthej nga italishtja Aldo Prendi
Burimi: http://giacintobutindaro.org/2012/12/19/se-conosci-la-massoneria-la-eviti/