Vissarion: një tjetër Krisht i rremë

Quhet Vissarion, dhe deklaron se është Jezu Krishti. Ka formuar një sekt me emër ‘Kisha e Testamentit të Fundit’, dhe pjestarët e këtij sekti janë tej 4000 veta dhe jetojnë në Siberi (Rusi). Në këtë raport për shtyp – anglisht – flitet për të dhe për sektin e tij. Është sigurisht një nga ‘krishtat fallco’ që Jezusi paralajmëroi që do vinin, ose një nga ato që do vinin në emër të Jezu Krishtit duke thënë ‘Jam un’. Kujdes të mos mashtroheni.

Kush ka veshë për të dëgjuar, le të dëgjojë.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi