Ish Mason i gradës 33 konfirmon se zoti i Masonëve është Satani

gadu-lozhe

Foto: Shkrimi A.G.D.G.A.D.U. do të thojë Alla Gloria Del Grande Architetto Dell’Universo (Për Lavdinë E të Madhit Arkitekt Të Universit)

Juhani Julin, burri që intervistohet gjatë këtij programi që u trazmetua në televizionin finlandez TV7 është një ish Mason i gradës 33, sepse ai tregon që pasi është konvertuar në Krishtin e ka braktisur Masonerinë. Nga ajo që kam mundur të kuptoj nga titrat në gjuhën angleze, mund të jetë pjestarë i Kishës Ungjillore Luterane Finlandeze.

Kjo dëshmia e tij është shum e rëndësishme sepse konfirmon që zoti  që adhurojnë Masonët (që ato e quajnë ‘I Madhi Arkitekt i Universit’ për shkurt ‘M.A.I.U.’) është Satani. Në fakt ai thotë që kur ndokush arrin në graden 33° i ‘tregohet që Zoti i vertetë i Masonëve është Luciferi’, dhe në fak i thërret Masonët ‘adhurues të Satanit’.

ish mason julin

ish mason julin 2

Julin, pasi ka dalë nga Masoneria, ka filluar të lajmërojë Masonët duke i thënë se ai që po adhurojnë në tempujt e tyre Masonik është Satani dhe duke i nxitur të konvertohen në Krishtin.

Julin thotë edhe që në Finlandë, në brendësi të Kishës, ndodhen disa Masonë, dhe pasi ka pyetur K.Mäkinen, që është kryepeshkopi i Kishës Ungjillore Luterane Finlandeze, për sa i përket pozicjonit të Kishës ndaj Masonerisë, ky i fundit nuk ka dashur të përgjigjet! E meqë ky nuk i është përgjigjur deri tani, Julin mendon që kjo heshtja e tij do të prodhojë dëme për Kishën poashtu edhe për Mäkinen.

Gjëja e fundit, por jo më pak e rëndësishme, Juhani Julin ka vdekur pak ditë pasi ka lëshuar këtë intervistë publike kundër Masonerisë, duke zbuluar një ndër segretet më të rëndësishëm të këtij istitucjoni djallëzor! Për disa njerëz ka qënë ‘një vdekje shum e çuditshme’.

Kush ka veshë për të dëgjuar, le të dëgjojë.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi

Burimi

Këtu mund të lexoni një artikull (duke përdorur përkthyesin automaitik) mbi Juhani Julin dhe mbi luftën e tij kundër Masonerisë (në fund të faqes ndodhen dy linqe që dërgojnë në artikuj të tjerë në lidhje me të).

Lexo edhe: Libër (në italisht) që demaskon Masonerinë

Bareshë e një Kishe Metodiste ndërron seks dhe Kisha e pranon

Më parë e kishte emrin Ann Gordon, dhe ishte një bareshë e një Kishe Metodiste. Por një ditë vendosë të ndërrojë seks, dhe bëhet bari Drew Phoenix. Qfarë ndodh tani? Ndodhë që Kisha Metodiste St. John’s United Methodist Church e Baltimorës (USA) që më parë mbikqyrte, e mban si bari, me aprovimin dhe bekimin e e Organit drejtues të organizatës. Pse? Sepse Statuti i Rregullores (‘The Book of Discipline’) i Kishës Metodiste të Bashkuar, nuk thotë asgjë në lidhje me barinjtë që ndërrojnë seks!!

Gjykoni ju vëllezër!

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi
Burimi: http://giacintobutindaro.org/2010/05/13/pastora-di-una-chiesa-metodista-cambia-sesso-e-la-chiesa-lo-accetta/

Pastori Eddie L. Long dhe kërcimi i ri ‘Cross it up’

Eddie L. Long është pastor në New Birth Missionary Baptist Church, Lithonia, Georgia (USA). Kisha që ushqen ka tejkaluar 30.000 pjestarë. Në këtë video i prezanton dëgjuesve një kërcim të ri që quhet ‘Cross it up’, dhe sipas tij bazohet në vargun e Zanafillës 48:13.

Tashmë djalli bën të bëjë atë që don në shum Kisha.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi
Burimi: http://giacintobutindaro.org/2010/05/13/il-pastore-eddie-l-long-e-il-nuovo-ballo-%E2%80%98cross-it-up%E2%80%99/

Metodistët kërcejnë kërcimin e ‘kua kua-së’ në lokal kulti

Këtu jemi në një Kishë Metodiste të Bashkuar [United Methodist Church]. Këtu kërcejnë vallzimin e qua qua-së [il ballo del qua qua]. Shikoni për të besuar dhe për t’u zemëruar.

Sigurish që edhe ndërmjet Metodistave gjërat kan shkuar shum keq!

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi
Burimi: http://giacintobutindaro.org/2010/05/12/il-ballo-del-qua-qua-ballato-da-metodisti-al-locale-di-culto/

Kult për qentë në një Kishë Protestante amerikane

qen-300x225Një Kishë Episkopale në Danvers, Massachusetts, që është e udhequr nga pasorja Thea Keith-Lucas, ka vendosur të dedikojë një kult në çdo muaj për qentë. Kulti i parë do të zhvillohet në 16 Maj 2010, do të bëhet edhe darka e Zotit për personat që do të marrin pjesë, dhe një bekim i veqantë për qentë që do të ndodhen aty.

Burimi i lajmit:  http://news.nationalpost.com/2010/05/07/now-your-dog-can-find-jesus-too-church-services-for-dogs/

Tashmë, në shum Kisha Protestante historike nuk dadhojnë më të djathten nga e majta, dhe të vertetën nga gënjeshtra. Mjerë ata që janë në këtë gjendje.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi
Burimi: http://giacintobutindaro.org/2010/05/11/culto-per-i-cani-in-una-chiesa-protestante-americana/