Idhujtari ‘Papa’ Françesku inaugorn statujen dedikuar Shën Mikel Kryeëngjëllit

Ja kapoja i Kishës Katolike Romake me çfarë merret, me vepra të mishit (kfr. Galatasve 5:19-20).
“për frikacakët dhe të pabesët, dhe të neveritshmit dhe vrasësit, dhe kurvëruesit, dhe magjistarët, dhe idhujtarët, dhe gjithë gënjeshtarët, pjesa e tyre do të jetë në liqenin që digjet me zjarr dhe squfur, që është vdekja e dytë” (Zbulesa 21:8)

Edhe i ashtuquajturi Papa Ratzinger aprovoi këtë vepër mishi.

Aldo Prendi

Burimi videos: http://giacintobutindaro.org/2013/07/08/idolatra-e-non-cristocentrico/

Kulti i Marisë është idhujtari

Ja si i ofrohet kulti Marisë në Kishën Katolike Romake. Në këtë video katolikët romakë të Palermo-s i ofrojnë lule Marisë, por edhe jetën, zemrën, mendimet dhe dashurinë e tyre. Maria thirret si ‘shpresa jonë’ dhe ‘avokatja jonë’ … Lartësohet me fjalët ‘Rroftë Maria!’ Statuja që simbolizon Marinë konsiderohet e denjë për dhurata. Kjo është idhujtari: një vepër e mishit, e neveritshme për Zotin.

Katolikë Romakë, konvertohuni nga idhujt në Krishtin Jezus, përndryshe do të shkoni në ferrë kur të vdisni.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi

Burimi: http://giacintobutindaro.org/2010/05/14/il-culto-a-maria-e-idolatria/

Proçesion në nder të ‘Atë Pio-s’ …

Këto na qënkan të Krishterë, me të cilët – sipas disa pastorave ungjillorë ekumenikë – mund të lutemi dhe të adhurojmë Zotin bashkë? Por këto janë idhujtarë, që janë të tërhequr pas idhujve pagojë, dhe me idhujtarët NUK KA ASNJË LIDHJE. Qfarë marrëveshje ka tempulli i Zotit me idhujt? ASNJË. [kfr. 2 Korintasve 6:14-18]

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi

Burimi: http://giacintobutindaro.org/2010/05/14/processione-in-onore-di-padre-pio-a-termini-imerese/

Gjëra të flijiuara idhujve

san-giuseppe-ramaccaVideoja që do të shikoni ka objektivin të ju paraqesë një shembull gjërash të flijuara idhujve këtu në Itali nga të cilat ne të Krishterët duhet të heqim dorë – që të mos ndotemi dhe që të mos provokojmë gjelozinë e Zotit me që këto gjëra janë të flijuara demonëve – sipas asaj që u vendos nga apostujt dhe nga pleqtë në Jeruzalem, sipas asaj që thanë: “Në fakt na u duk mirë Frymës së Shenjtë dhe neve që të mos ju ngarkojmë asnjë barrë tjetër përveç këtyre gjërave të nevojshme: që ju të hiqni dorë nga gjërat e flijiuara idhujve, nga gjaku, nga gjërat e mbytura dhe nga kurvëria; do të bëni mirë të ruheni nga këto. Qofshi mirë” (Veprat e apostujve 15:28-29). Kush ka veshë për të dëgjuar, le të dëgjojë.
Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi
Burimi: http://giacintobutindaro.org/2013/04/06/cose-sacrificate-agli-idoli/

[…]

Informacjonet e videos janë këto: ‘Festa e Shën Jozefit është një ndër festat më të dëgjuara në vendin Ramacca (CT) [Catania]. Festimet në nderë të shenjtorit mbrojtës kanë filluar një ditë më parë me shetitjen tradicjonale nepër rrugët e vendit për të parë ‘Altaret’, tavolinat e ngarkuara, që familjet përagtisin në shtëpitë e tyre dhe ja kushtojnë [Shën Jozefit] për hiret e marrura. Përveç figurës së shenjtorit dhe të familjes së shenjtë, paraqiten objekte simbolike që janë tre portokaj, […] gjëra të skuqura dhe ëmbëlsira tipike të zonës […]’

Pastaj sipas traditës së tyre, ushqimet shpërndahen për tu ngënë.

Kujdes: Rick Warren mbështet katolicizmin

Predikuesi amerikan Rick Warren (po ju kujtoj që është pjestar i organizatës Këshilli për Marrëdhënjet me Jashtë, një grup ky që është pjes e të Ndriçuarve [Illuminati], objektivi i të cilëve është Rëndi i Ri Botëror, domethënë të bashkojnë të gjitha fetë), i cili është themelues i një ndër Kishave më të mëdha të Shteteve të Bashkuara, që është Saddleback Community Church me vendodhje në Lake Forest, në zonën Orange Country, në shtetin Kalifornian, kjo Kishë është anëtare e Kuvendit Baptist të Jugut.

Rick Warren ka shkruar disa libra që janë shitur shum në mbarë botën, ndër të cilët është udhëzimi në ‘shërbesë’ të kishës dhe të ungjillzimit ‘The Purpose Driven Church’ (përkthyer në shqip me titullin: Kisha e Ullëhequr nga Qëllimet); dhe ‘The Purpose Driven Life’ (përkthyer në shqip: Jeta me një Qëllim), libra që janë publikuar në Itali nga shtëpia botuese PubliElim, e Kishave Elim në Itali (një denominacjon pentekostal); po them, Rick Warren – gënjeshtrat e të cilit kanë depërtuar tashmë edhe në Asembletë e Perëndisë në USA – këshillon dhe mbështetë librin ‘Catholics Come Home’, ose ‘Katolikë Ejani në Shtëpi’ shkruar nga Tom Peterson (themelues dhe president i organizatës no profit e dedikuar të promovojnë ungjillëzimin Katolik, që quhet Catholics Come Home), i cili me këtë libër ofrohet të bëjë Katolikët joaktiv të kthehen në Kishën Katolike Romake. Rick Warren në fakt ka prezantuar këtë libër në Amazon.com në këtë mënyrë: ‘Misioni i Tom Peterson dhe i Katolikë Ejani në Shtëpi që synon të qojë shpirtëra tek Jezusi e tek Kisha, është kritikisht i rëndësishëm gjatë kësaj kohe të vështirë të historisë sonë. Un e aprovoj plotësisht këtë projekt ungjillëzimi të ri’.

përmbajtja-warren-peterson

Çfarë do të thojë kjo? Kjo do të thotë që Rick Warren mbështet Katolicizmin, që është plot herezi, praktika supersticiose dhe illujtari, që dërgojnë në ferr çdo ditë shum shpirta. Për të kuptuar çfarë është realisht Katolicizmi ju nxis të lexoni librin tim [italisht] ‘La chiesa cattolica romana’.

Po ju nxis pra përsëri të kujdeseni dhe të shkëputeni nga Rick Warren, sepse është një ujk i veshur si dele.

Kush ka veshë për të dëgjuar, le të dëgjojë

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi