Dy ‘pastora ungjillor’ homoseksualë ‘martohen’ në Brazil

martesë homoseksualësh

Dy pastorë ungjillorë homoseksualë nga Brazili kanë krijuar një kishë ungjillore në Rio de Janeiro.

Kanë bërë një ceremoni për ta bërë zyrtarë lidhjen e tyre. Me qënë se martesat homoseksuale nuk janë akoma të pranueshme në atë vend, ato kanë bërë një kontratë lidhjeje të qëndrueshme. NJË NEVERI PËRPARA ZOTIT.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi
Burimi: http://giacintobutindaro.org/2010/05/13/due-pastori-evangelici-omosessuali-si-sposano-in-brasile/

———————

Vëllezër, Bibla thotë: “Nuk do të kesh marrëdhënie seksuale me një burrë, ashtu si bëhet me një grua; është një gjë e neveritshme” (Levitiku 18:22) dhe “A nuk e dini ju se të padrejtët nuk do të trashëgojnë mbretërinë e Perëndisë? Mos u gënjeni: as kurvarët, as idhujtarët, as shkelësit e kurorës, as të zhburrëruarit, as homoseksualët, as vjedhësit, as lakmuesit, as pijanecët, as përqeshësit, as grabitësit nuk do të trashëgojnë mbretërinë e Perëndisë” (1 Korintasve 6:9-10)

Aldo Prendi

U arrestua sepse tha që homoseksualiteti është mëkat

“A nuk e dini ju se të padrejtët nuk do të trashëgojnë mbretërinë e Perëndisë? Mos u gënjeni: as kurvarët, as idhujtarët, as shkelësit e kurorës, as të zhburrëruarit, as homoseksualët, as vjedhësit, as lakmuesit, as pijanecët, as përqeshësit, as grabitësit nuk do të trashëgojnë mbretërinë e Perëndisë” (1 Korintsave 6:9-10)

Dale McAlpine është i krishterë Babtist që predikon Ungjillin nepër rrugë, në qarkun Cumbria që gjindet në veriperëndim të Anglisë, dhe e kanë arrestuar dhe vendosur në burg sepse i ka thënë një kalimtari që homoseksualiteti është mëkat në sytë e Zotit. Procesi kundra tij do të zvillohet së shpejti.

Ja raporti për shtyp që flet për këtë ngjarje.

Vëlla Dale, përpara kështu, mos u frikëso.

Giacinto Butindaro, përkthej nga italishtja Aldo Prendi
Burimi: http://giacintobutindaro.org/2010/05/11/arrestato-per-avere-detto-che-l%E2%80%99omosessualita-e-peccato/

Vëllezër, mos u ndali para vështirsive që kjo botë ju paraqet, por vazhdoni të predikoni gjith të vërtetën edhe në qoftë se do t’ju vendosin në burg. Mendoni ti pëlqeni Zotit, dhe jo njerëzve. Merrni shembull nga ky vëlla, sepse Zoti do t’ju shpërblejë juve, dhe do të denojë ato që arrestojnë predikuesit për motiv të emrit të Jezu Krishtit.

Aldo Prendi