Perëndia nuk i urren homoseksualët?

tabelë - homoseksualët

Një grup i ‘krishterë’ i Zelandës së Re me emër Godmarks, disa vite më parë lëshoi një fushatë publiciteti me disa tabela, në të cilat ishte shkruar: ‘Pamvarsisht se çfarë mendohet përreth, nuk i urrej homoseksualët – Perëndia’.

Bibla përkundrazi thotë që Perëndia i urren ato që kryejnë padrejtësi (kfr. Psalmi 5:5), dhe homoseksualët hyejnë në këtë kategori sepse është shkruar: «Nuk do të kesh marrëdhënie seksuale me një burrë, ashtu si bëhet me një grua; është një gjë e neveritshme» (Levitiku 18:22). Dhe akoma Bibla thotë: «Mallkimi i Zotit është në shtëpinë e të pabesit, por ai bekon banesën e të drejtëve» (Fjalët e urta 3:33), dhe akmoa: «Mjerë i pabesi! Do t’i bjerë mbi kokë fatkeqësia, sepse do t’i jepet ajo që duart e tij kanë përgatitur» (Isaia 3:11).

Ato që janë homoseksualë pra duhet të pendohen për mëkatet e tyre dhe duhet t’i braktisin, dhe të besojnë në Ungjill, për të marrë faljen e mëkateve të tyre dhe për t’u shpëtuar në këtë mënyrë nga denimi i përjetshëm.

Kush ka veshë për të dëgjuar, le të dëgjojë.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi
Burimi: Dio non odia i gay?

Kisha e Skocisë në favor të ministrave të kultit që janë homoseksual

Ky është një raport për shtyp që dokumenton votimin që është bërë pak ditë më parë nga ana e Asamblesë së përgjithshme të Kishës së Skocisë, që është një Kishë Prezbiterjanë, që ka sanksjonuar që mund të bëhen ministra kultit edhe personat që janë homoseksualë.

Neveritë pra po vazhdojnë në Kisha Protestante. Por askush të mos mashtrohet: në kohën e duhur zemërimi i zjarrtë i Zotit do të bijë mbi kokën e të gjith fajtorëve.

cartello-anti-gay

Foto: Një përson që proteston jashtë ndërtesës ku është mbajtur Asamblea e Përgjithshme e Kishës së Skocisë me një kartel që thotë: ‘Zoti dogji Sodomën, një qytet gay. Pendohuni. Jezusi shpëton mëkatarët’.

Kush ka veshë për të dëgjuar, le të dëgjojë.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi

Burimi: http://giacintobutindaro.org/2013/05/28/la-chiesa-di-scozia-a-favore-di-ministri-di-culto-omosessuali/

Një ‘Kishë Ungjillore’ e përbërë me homoseksualë

Shumica e kësaj ‘Kishe Ungjillore’ braziljane – që thonë se është duke u rritur në numër gjithnjë e më shum – është e përbërë nga HOMOSEKSUALË, dhe ka mbajtur një konferencë me titullin ‘ZOTI MË DO’. Po, sepse këto homoseksualë që e quajnë veten ‘të Krishtërë Ungjillorë’ mendojnë – duke mashtruar veten – që Zoti i do, i pranon ashtu si janë dhe pra do t’i presë në parajzë. Por këto në qoftë se këmbëngulin në ligësinë e tyre do të gjinden në flakët e ferrit. Askush të mos mashtrohet: homoseksualët nuk do të trashëgojnë mbretërinë e Perëndisë.

Kush ka veshë për të dëgjuar, le të dëgjojë.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi

Burimi: http://giacintobutindaro.org/2013/05/28/una-chiesa-evangelica-fatta-di-omosessuali/

Çift lezbik i bekuar në Tempullin Valdez të Romës

çift lezbik romë, kisha valdezeKisha Valdeze vazhdon të praktikojë atë që është neveri për Zotin, dhe të bëjë që rruga e së vertetës të përçmohet më këtë vepër të neveritshme që e quajnë bekimi i çifteve homoseksuale. Le ta dijnë të gjith ato që vet’quhen Ungjillor dhe që aprovojnë këtë gjë, ose ato që thonë se nuk aprovojnë këtë praktikë por që e respektojnë, se Zoti në kohën e duhur do të derdh mbi to zemërimin e Tij të zjarrtë sepse apostulli Pal ka thënë që “zemërimi i Perëndisë zbulohet nga qielli për çdo pabesi e padrejtësi të njerëzve, që mbysin të vërtetën në padrejtësi” (Romani 1:18).

Kush ka veshë për të dëgjuar, le të dëgjojë.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi

Burimi i lajmit në italisht:
http://www.ilmessaggero.it/roma/cronaca/benedizione_coppia_lesbiche/notizie/284227.shtml

Burimi i artikullit: http://giacintobutindaro.org/2013/05/28/coppia-lesbica-benedetta-nel-tempio-valdese-di-roma/

Oklahoma goditet nga Zoti gjatë javës që festonte krenarinë homoseksuale

Në 20 maj 2013 qyteti amerikan Oklahoma (pikërisht në periferi të jugut të Oklahoma City) është goditur nga Zoti me një tornado katastrofik që ka shkaktuar vedkje dhe shkatërrim. Për këtë tornado presidenti i amerikës Barack Obama ka thënë që ‘ka qënë ndër tornadot më shkatërrues të historisë’. Ja disa foto të kësaj ngjarje.

tornado-gjykim

Bibla thotë që “zemërimi i Perëndisë zbulohet nga qielli për çdo pabesi e padrejtësi të njerëzve, që mbysin të vërtetën në padrejtësi” (Romani 1:18), dhe Zoti me këtë tornado ka dashur të denojë mëkatin e këtij qyteti. Duhet të dini se në fakt ky tornado ka ardhur në këtë qytet (në të cilin thuhet që ndodhet një shoqëri gay e madhe dhe e dukshme – Oklahoma City has a large and quite visible gay community http://gaytravel.about.com/od/previewsofpridefestivals/qt/Oklahoma_City_Gay_Pride.htm) disa ditë pasi kishte filluar java e krenarisë homoseksuale, siç mund të shikohet në këtë lajmërim që ndodhet në sitin e OKC Pride.

settimana-gay-oklahoma

gay-oklahoma

Burimi: http://www.okcpride.org/

Java kishte filluar me 17 maj, dhe me 19 maj ishte zhvilluar parada në të cilën festohej e ashtuquajtura krenria homoseksuale siç mund të shihet nga këto fotograme të marrura nga një video pikërisht të asaj shfaqje.

okc-01

okc-02

okc-04

Burimi: http://youtu.be/ujEPzkctBMo

Pra, kush ka veshë për të dëgjuar, le të dëgjojë

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi

Burimi: http://giacintobutindaro.org/2013/05/22/oklahoma-colpita-da-dio-durante-la-settimana-che-celebra-lorgoglio-omosessuale/