Vathët dhe veshja e ‘pastores’ Marta Gomez

Edhe pastorja Marta Gomez na paraqet një shembull skandaloz që nuk duhet të ndjekin gratë që i kushtohen perëndishmërisë.

Shikoni vathët e saj në veçanti, dhe sa kozmetikë ka përdorur.

Turp.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi
Burimi: http://giacintobutindaro.org/2010/05/12/gli-orecchini-della-pastora-marta-gomez-e-altro/

Susie Tapp dhe e qeshura e shenjtë

Susie Tapp është një predikuese australiane; në këtë video ndodhet në Korenë e Jugut për të administruar helmin e ‘qeshjes së shenjtë’.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi
Burimi: http://giacintobutindaro.org/2010/05/12/susie-tapp-e-la-sua-santa-risata/

Në kult me qentë në krah! TURP!

Në këtë Kishë – që quhet Unity Church në Middletown (Louisville, KY) – mësohet që qenjtë kanë hyjni në veten e tyre, dhe që ato do të shkojnë në parajzë bashkë me zotëritë e tyre besimtarë, por para se të shkojnë në parajzë, ato ‘shkojnë në Kishë në kult’!

Thuhet edhe që fjala DOG (qen) është fjala GOD (Zot) e lexuar mbrapsht!!!
Me që jemi, e të thojmë që kjo Kishë ka për pastor një grua!

Gjëra të neveritëshme dhe shum të pakëndshme janë duke ndodhur në mes të disa Kishave, që tërheqin zemerimin konsumues të Zotit.
Si mun të qendrojmë pa folur duke parë këto neveri? Si mund të qendrojmë pa bërtitur mospranimin tonë?

Giacinto Butindaro, përkthej Aldo Prendi
Burimi: http://giacintobutindaro.org/2010/05/11/al-culto-con-i-cani-in-braccio-vergogna/