Stacey Campbell duke ‘profetizuar’

Ajo që do shikoni dhe dëgjoni është Stacey Campbell, e aprovar dhe e pranuar nga shum Kisha Pentekostale si profeteshë, ndërkohë që ‘profetizon’. Vëreni lëvizjet e saj ndër të cilat edhe levizjet e kokës së sajë. Kjo grua shtë një profeteshë e rreme dhe ka nevojë të lirohet.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi
Stacey Campbell mentre ‘profetizza’

 

‘Profetesha’ Juanita Bynum gjuan taledat

‘Profetesha’ Juanita Bynum, e divorciuar dhe e rimartuar, gjuan njerëzit me taled, domethënë me mantela lutjesh që i përdorin Hebrenjt. Kjo grua shfaq një arogancë dhe një marrëzi të jashtzakonshme ndër gratë predikuese amerikane.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi
Artikulli origjinal: La ‘profetessa’ Juanita Bynum, lancia i tallit

Edhe në Shqipëri po përhapet ungjillzimi antibiblik

Paskan ardhur edhe në Shqipëri ndjekësit e ‘pastores’ Roselen Boerner Faccio, për ta korruptuar me ungjillzimin e tyre ANTIBLIBLIK. Ruhuni nga ato që “ungjillzojnë” si këto njerëz.

Aldo Prendi

Artikuj në italisht që demaskojnë ‘pastoren’ Roselen Boerner Faccio: http://giacintobutindaro.org/category/donne-pastore-o-predicatrici/roselen-boerner-faccio/

Ju prezantoj ‘pastoren’ Susie Owens

Ja çfarë ndodh kur i lejohet guruas të bëjë në Kishë sherbesa që nuk i lejohen; ja çfarë ndodh kur populli lejon që gratë ta zotërojnë.
Kjo t’ju shërbejë si paralajmërim.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi
Burimi: http://giacintobutindaro.org/2010/05/13/vi-presento-la-pastora-susie-owens/

‘Baresha’ Darlene Bishop publikon format e saj

Ja një shembull gruaje që vishet në mënyrë të pahijëshme, duke çnderuar Ungjillin.

Gjykoni vetë: ‘Kështu duhet të vishet një grua që i kushtohet perëndishmërisë?’. […]

Burimi: http://giacintobutindaro.org/2010/05/13/la-pastoressa-darlene-bishop-mostra-le-sue-curve/