Një ‘Kishë Ungjillore’ e përbërë me homoseksualë

Shumica e kësaj ‘Kishe Ungjillore’ braziljane – që thonë se është duke u rritur në numër gjithnjë e më shum – është e përbërë nga HOMOSEKSUALË, dhe ka mbajtur një konferencë me titullin ‘ZOTI MË DO’. Po, sepse këto homoseksualë që e quajnë veten ‘të Krishtërë Ungjillorë’ mendojnë – duke mashtruar veten – që Zoti i do, i pranon ashtu si janë dhe pra do t’i presë në parajzë. Por këto në qoftë se këmbëngulin në ligësinë e tyre do të gjinden në flakët e ferrit. Askush të mos mashtrohet: homoseksualët nuk do të trashëgojnë mbretërinë e Perëndisë.

Kush ka veshë për të dëgjuar, le të dëgjojë.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi

Burimi: http://giacintobutindaro.org/2013/05/28/una-chiesa-evangelica-fatta-di-omosessuali/

Një mashtrues me mashtrimet e tij

Burri me ‘kreshtë’ të kuqe në kokë është një predikues që quhet Matt Ford. Ky video prezanton persona që -sipas tyre- ‘gëzojnë prezencen e shfaqur të Zotit’.

Është e qartë që bëhet fjalë për një mashtrues, por gjithsesi këto mashtrues sillen nepër shum Kisha dhe njerëzit i thërrasin ‘të vajosur nga Zoti’. Ruhuni dhe shkëputuni nga ato që veprojnë ose aprovojnë këto sjellje të pahijshme që diskreditojnë rrugën e së vertetës.

Kush ka veshë për të dëgjuar, le të dëgjojë.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi

Burimi: http://giacintobutindaro.org/2013/04/29/un-impostore-con-le-sue-imposture/

Si ja ka dalë një ateist të shtiret predikues pentekostal

Marjoe Gortner ishte një i famshëm ‘fëmijë predikues’ (lindur më 1944) […] Zyrtarisht u vlersua si shërbyes në moshën 4 vjeçare, dhe të gjith flitnin për të përqark Lëvizjes Pentekostale në atë kohë. Salla të mëdha u mbusheshin me shum njerëz që vinin për të dëgjuar këtë fëmijë predikues pentekostal.
Kur u rrit, Marjoe vazhdoi të predikojë nën tenda, duke bërë mijëra dollar, duke mashtruar shum e shum njerëz. […]
Në fund të viteve ’60, Marjoe vendosi të braktisë ‘shëbesën’ e tij, dhe ti tregojë botës se si mundi të shtiret ungjillor, dhe si mashtroi shum njerëz.
[…] Marjoe pranoi vetë që nuk besonte as edhe që ekzistonte Zoti.

Vëllezër, shpresoj që pasi të keni parë këtë video që tregon gjëra që kanë ndodhur realisht, të meditoni me kujdes, me shum kujdes, dhe të ruheni nga të gjith ato që predikojnë duke pasur vetëm qëllimin që të PASUROHEN, dhe faktikisht shkulin shum lekë njerëzve, duke përdorur metoda dhe arsyetime të shtrembëra nga më të ndryshmet.

Hiri qoftë me të gjith ato që e duan Zotin me pastërti të pa korruptuar

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi

Come un ateo è riuscito a fingersi predicatore pentecostale

Ju prezantoj ‘pastoren’ Susie Owens

Ja çfarë ndodh kur i lejohet guruas të bëjë në Kishë sherbesa që nuk i lejohen; ja çfarë ndodh kur populli lejon që gratë ta zotërojnë.
Kjo t’ju shërbejë si paralajmërim.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi
Burimi: http://giacintobutindaro.org/2010/05/13/vi-presento-la-pastora-susie-owens/

Kishë ungjillore nudiste

Në Ivor, Virgjinia (USA), ndodhet një KISHË UNGJILLORE NUDISTE. Shikoni këtë video, dhe mbi të gjitha vëreni si reagojnë të turpëruara gazetaret që komentojnë filmimin. Kjo është apostazi.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi
Burimi: http://giacintobutindaro.org/2010/05/13/chiesa-evangelica-nudista/