‘Profetesha’ Juanita Bynum gjuan taledat

‘Profetesha’ Juanita Bynum, e divorciuar dhe e rimartuar, gjuan njerëzit me taled, domethënë me mantela lutjesh që i përdorin Hebrenjt. Kjo grua shfaq një arogancë dhe një marrëzi të jashtzakonshme ndër gratë predikuese amerikane.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi
Artikulli origjinal: La ‘profetessa’ Juanita Bynum, lancia i tallit

Edhe në Shqipëri po përhapet ungjillzimi antibiblik

Paskan ardhur edhe në Shqipëri ndjekësit e ‘pastores’ Roselen Boerner Faccio, për ta korruptuar me ungjillzimin e tyre ANTIBLIBLIK. Ruhuni nga ato që “ungjillzojnë” si këto njerëz.

Aldo Prendi

Artikuj në italisht që demaskojnë ‘pastoren’ Roselen Boerner Faccio: http://giacintobutindaro.org/category/donne-pastore-o-predicatrici/roselen-boerner-faccio/

Kisha e Skocisë në favor të ministrave të kultit që janë homoseksual

Ky është një raport për shtyp që dokumenton votimin që është bërë pak ditë më parë nga ana e Asamblesë së përgjithshme të Kishës së Skocisë, që është një Kishë Prezbiterjanë, që ka sanksjonuar që mund të bëhen ministra kultit edhe personat që janë homoseksualë.

Neveritë pra po vazhdojnë në Kisha Protestante. Por askush të mos mashtrohet: në kohën e duhur zemërimi i zjarrtë i Zotit do të bijë mbi kokën e të gjith fajtorëve.

cartello-anti-gay

Foto: Një përson që proteston jashtë ndërtesës ku është mbajtur Asamblea e Përgjithshme e Kishës së Skocisë me një kartel që thotë: ‘Zoti dogji Sodomën, një qytet gay. Pendohuni. Jezusi shpëton mëkatarët’.

Kush ka veshë për të dëgjuar, le të dëgjojë.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi

Burimi: http://giacintobutindaro.org/2013/05/28/la-chiesa-di-scozia-a-favore-di-ministri-di-culto-omosessuali/

Të goditur me Biblël!

Roy Fields, një i njohur ‘worship leader’ i të ashtuquajturit rizgjimi Lakeland, Florida (ku bashkpunonte me famëkeqin Todd Bentlley) godit me Biblen e tij disa përsona në rresht, dhe pastaj i godit me Bibël në bark pasi i hedhë në tokë. Këto janë gjëra të liga që duhen vetëm kundërshtuar. Turp të keni ju që e keni aprovuar rizgjimin Lakeland.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi

Burimi: http://giacintobutindaro.org/2010/05/14/presi-a-colpi-di-bibbia/