Një mashtrues me mashtrimet e tij

Burri me ‘kreshtë’ të kuqe në kokë është një predikues që quhet Matt Ford. Ky video prezanton persona që -sipas tyre- ‘gëzojnë prezencen e shfaqur të Zotit’.

Është e qartë që bëhet fjalë për një mashtrues, por gjithsesi këto mashtrues sillen nepër shum Kisha dhe njerëzit i thërrasin ‘të vajosur nga Zoti’. Ruhuni dhe shkëputuni nga ato që veprojnë ose aprovojnë këto sjellje të pahijshme që diskreditojnë rrugën e së vertetës.

Kush ka veshë për të dëgjuar, le të dëgjojë.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi

Burimi: http://giacintobutindaro.org/2013/04/29/un-impostore-con-le-sue-imposture/

Dilni dhe shkëputuni menjëherë

Në qoftë se jeni pjesë e një Kishe që miraton dhe promovon sjedhjen e atyre që do shihni në këto video, DILNI DHE SHKËPUTUNI MENJËHERË. Predikojnë dhe praktikojnë çrregullsinë, duke pretenduar se është shfaqje që vjen nga Fryma e Zotit. Dijeni që këto pastorë që promovojnë atë që quhet ‘dehja e Frymës së Shenjtë’, janë mashtrues dhe të ligj. Kush ka veshë për të dëgjuar, le të dëgjojë.
Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi

Kisha e dorëzuar në dorë të fëmijëve

Rob DeLuca është një predikues aktiv në Zelanden e Re, në këtë video do ta shikoni duke ia dorëzuar Kishën në dorë të disa fëmijëve që nxiten nga ai për t’u vënë duart besimtarëve, për t’u lutur pët to dhe natyrisht për t’i hellur në tokë.

Sa turp, çfar skandali.

Në vend që ti rrisin dhe mësojnë fëmijët nën frikën e Zotit, ato i nxisin të bëjnë gjëra që fëmijëve nuk i ka hije.

Vëllezër, kundorshoni këto gjëra

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi
Burimi: http://giacintobutindaro.org/2010/05/13/la-chiesa-consegnata-in-mano-ai-bambini/

Një fëmijë nëntë vjeçar i prekur nga vajosja?

Ky na qënka rizgjimi që shum veta e dëshirojnë dhe kërkojnë?

Burimi: http://giacintobutindaro.org/2010/05/13/un-bambino-di-nove-anni-colpito-dallunzione/

——————————————-

Vëllezër, shfaqjet që shikoni në video nuk vijnë nga Fryma e Shenjtë, por janë shfaqje të sajuara nga djalli për të mashtruar njerëzit. Në qoftë se frekuenton ndonjë Kishë që praktikon gjëra të tilla, largohu sa më shpejt nga ato njerëz, për të mirën e shpirtit tënd.

Aldo Prendi

Susie Tapp dhe e qeshura e shenjtë

Susie Tapp është një predikuese australiane; në këtë video ndodhet në Korenë e Jugut për të administruar helmin e ‘qeshjes së shenjtë’.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi
Burimi: http://giacintobutindaro.org/2010/05/12/susie-tapp-e-la-sua-santa-risata/