Kush jam

Firenze - 12 dhjetor 2015

Firenze – 12 dhjetor 2015

Quhem Aldo Prendi, jetoj dhe i shërbej Perëndisë në Prato (Itali).

Mund të më kontaktosh në email aldoprendi1@gmail.com
në celular 0039 340 171 5479 në Whatsapp
dhe në skype aldo.prendi

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *