Cilat Bibla përdori në këtë Blog

Nga cilat versjone të Bibles i marr vargjet që citoj në këtë blog:

– Mbi të gjitha përdori versjonin: Bibla Diodati i Ri, ABS (Shoqëria Biblike Shqipëtare) që është përkthyer gjatë viteve 1991-94, dhe botuar në Maj 1999, (me sa di un, ky versjon përdoret nga shumica e besimtarëve Ungjillorë në Shqipëri).

Vargjet e këti versjoni  i marr nga programi e-sword.

b.sh.97

– Pastaj përdori versjonin: Bibla ABS (Shoqëria Biblike Shqipëtare) botuar në 2002.

b.sh.2002

– Disa herë citoj vargje të versjonit italian Bibbia Riveduta (nga Giovanni Luzzi), natyrisht duke i përkthyer fjalët nga italishtja në shqip.

b.l.


Aldo Prendi

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *