Gay Pride në Londër 2009 – Ungjillorët predokojnë pendimin gjatë rrugës së paradës

Gjatë shfaqjes së Gay Pride të datës 2009 në Londër, disa Ungjillorë i kanë predikuar pendimin dhe kthimin homoseksualëve dhe kanë protestuar kundër homoseksualitetit. Kjo video e dëshmon.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi
Burimi: http://giacintobutindaro.org/2010/05/13/gay-pride-a-londra-2009-evangelici-predicano-il-ravvedimento-lungo-il-percorso-della-sfilata/

Artikull i ngjashëm: Kishat Protestante në Kanada që marrin pjesë në Gay Pride

Të Krishterë merren nga forcat e autoritetit

Forcat e autoritetit (ndoshta Vietnamit) hyjnë në një vend ku disa besimtarë ishin mbledhur për t’i kënduar Zotit dhe ndërprejnë mbledhjen duke marrur me vete të Besimtarët. Le të kujtohemipër ato që persekutohen dhe burgosen për motiv të besimit në Krishtin.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi
Burimi: http://giacintobutindaro.org/2010/05/13/cristiani-portati-via-dalle-autorita/