Kundër flokëve të gjata dhe lutjes me krye të mbuluar nga ana e burrit

burri flokë të gjata lutje me krye të mbuluarKujtohuni vëllezër që nëse burri mban flokët e gjata, për të është çnderim (kfr. 1 Korintasve 11:14) dhe nëse lutet apo profetizon me krye të mbuluar, çnderon kreun e tij, Krishtin (kfr. 1 Korintasve 11:4)

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi

Burimi: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206315175134151&set=pb.1109816806.-2207520000.1465755940.&type=3&theater

Taggato , . Aggiungi ai preferiti : Permalink.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *