Duan të jetojnë në mënyrë të ligë

Pali thotë: “Të gjithë ata që duan të rrojnë me perëndishmëri në Krishtin Jezus do të përndiqen” (2 Timoteut 3:12). Ja përse shumë nuk donë të jetojnë perëndishmërisht në Krishtin Jezus, sepse e dinë që nëqoftëse jetojnë kështu, do të përndiqen. Dhe si rrjedhojë preferojnë të jetojnë në mënyrë të ligë, për të pasur nderin e botës dhe për të evituar përndjekjen. Mjerë ata.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi
Vogliono vivere empiamente

Taggato . Aggiungi ai preferiti : Permalink.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *