Mos e humb shpirtin tënd

“Atëherë Jezusi u tha dishepujve të vet: “Në qoftë se dikush don të vijë pas meje, ta mohojë vetveten, ta marrë kryqin e vet dhe të më ndjekë. Sepse ai që do të dojë ta shpëtojë jetën e vet, do ta humbasë; por ai që do ta humbasë jetën e vet për hirin tim, do ta gjejë atë. Ç’përfitim ka njeriu nëse fiton gjithë botën dhe pastaj e humb shpirtin e vet? Ose çfarë do të japë njeriu si shkëmbim të shpirtit të vet?….”” – Mateu 16:24-26.

Lëre jeten tëndë, dhe ndjek Krishtin Jezus. Por si lihet jeta? Jeta lihet duke ia dedikuar atë Zotit Jezus dhe duke bërë atë që i pëkçen Atij. Pra mos humb më kohë pas gjerave kota që janë kundër vullnetit të Perëndisë, sepse po nuk e humbët jetën për hir të Jezusit, do ta humbni me të vërtetë kur të vdisni. Po, sepse kur ndokush vdes jasht vullnetit të Perëndisë, shkon në një vend që quhet ferrë dhe në të cilin ndodhet një flakë që djegë ato që janë aty. Mos hezito, por konvertohu.

Aldo Prendi

Taggato . Aggiungi ai preferiti : Permalink.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *