Idhujt nepër facebook

Mos i pubblikoni nepër facebook (pa shkruar ndonjë gjë kundër tyre) të ashtuquajturat “imazhet e shenjta” të cilat përfaqësojnë Jezusin sepse idhujt janë të neveritshëm për Perëndinë dhe për besimtarët frymërorë.

Aldo Prendi

Taggato , , , , , . Aggiungi ai preferiti : Permalink.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *