Përmbytja e Nashville, 2 Maj 2010

Duke parë këtë video të përmbytjes që ndodhi në qytetin e Nashville në datën 2 Maj 2010 me kanë ardhur në mendje fjalët: “Në rast se (PERËNDIA) i ndal ujërat, çdo gjë thahet; po t’i lërë të lira, përmbytin tokën” (Jobi 12:15). Perëndia lëshon gjykimet e tij në tokë. Le ta kemi frikë dhe të dridhemi përpara tij. Kush ka veshë për të dëgjuar, le të dëgjojë.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi

Burimi: http://giacintobutindaro.org/2010/05/15/alluvione-di-nashville-2-maggio-2010/

Lexo edhe artikullin: Perëndia

Taggato , , . Aggiungi ai preferiti : Permalink.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *