Të goditur me Biblël!

Roy Fields, një i njohur ‘worship leader’ i të ashtuquajturit rizgjimi Lakeland, Florida (ku bashkpunonte me famëkeqin Todd Bentlley) godit me Biblen e tij disa përsona në rresht, dhe pastaj i godit me Bibël në bark pasi i hedhë në tokë. Këto janë gjëra të liga që duhen vetëm kundërshtuar. Turp të keni ju që e keni aprovuar rizgjimin Lakeland.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi

Burimi: http://giacintobutindaro.org/2010/05/14/presi-a-colpi-di-bibbia/

Taggato , , . Aggiungi ai preferiti : Permalink.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *