Një ‘Kishë Ungjillore’ e përbërë me homoseksualë

Shumica e kësaj ‘Kishe Ungjillore’ braziljane – që thonë se është duke u rritur në numër gjithnjë e më shum – është e përbërë nga HOMOSEKSUALË, dhe ka mbajtur një konferencë me titullin ‘ZOTI MË DO’. Po, sepse këto homoseksualë që e quajnë veten ‘të Krishtërë Ungjillorë’ mendojnë – duke mashtruar veten – që Zoti i do, i pranon ashtu si janë dhe pra do t’i presë në parajzë. Por këto në qoftë se këmbëngulin në ligësinë e tyre do të gjinden në flakët e ferrit. Askush të mos mashtrohet: homoseksualët nuk do të trashëgojnë mbretërinë e Perëndisë.

Kush ka veshë për të dëgjuar, le të dëgjojë.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi

Burimi: http://giacintobutindaro.org/2013/05/28/una-chiesa-evangelica-fatta-di-omosessuali/

Taggato , , , . Aggiungi ai preferiti : Permalink.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *