Çift lezbik i bekuar në Tempullin Valdez të Romës

çift lezbik romë, kisha valdezeKisha Valdeze vazhdon të praktikojë atë që është neveri për Zotin, dhe të bëjë që rruga e së vertetës të përçmohet më këtë vepër të neveritshme që e quajnë bekimi i çifteve homoseksuale. Le ta dijnë të gjith ato që vet’quhen Ungjillor dhe që aprovojnë këtë gjë, ose ato që thonë se nuk aprovojnë këtë praktikë por që e respektojnë, se Zoti në kohën e duhur do të derdh mbi to zemërimin e Tij të zjarrtë sepse apostulli Pal ka thënë që “zemërimi i Perëndisë zbulohet nga qielli për çdo pabesi e padrejtësi të njerëzve, që mbysin të vërtetën në padrejtësi” (Romani 1:18).

Kush ka veshë për të dëgjuar, le të dëgjojë.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi

Burimi i lajmit në italisht:
http://www.ilmessaggero.it/roma/cronaca/benedizione_coppia_lesbiche/notizie/284227.shtml

Burimi i artikullit: http://giacintobutindaro.org/2013/05/28/coppia-lesbica-benedetta-nel-tempio-valdese-di-roma/

Taggato , . Aggiungi ai preferiti : Permalink.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *