Mos vishni këto gjëra

capro-mendes

Mos vishni bluza me simbole ezoterike-okulte si këto që kanë në të yllin pesë-cepësh (i thirrur edhe ‘cjapi i mendes-it’), që për më tepër përdoret si sigël nga Kisha e Satanit.

mendes-chiesa-satana

Foto: nga majtas sigla e Kishës së Satanit, pastaj një altar i Kishës së Satanit përpara Cjapit të Mendes-it dhe pastaj krijuesi i këtij sekti satanik me këtë simbol. Për çdo majë të këtij ylli korrespondon pesë shkronja hebraike: Lamed, Waw, Iod, Tav e Noun, që përfaqësojnë evokimin e një force djallëzore, domethënë Leviatanin (kfr. http://www.centrosangiorgio.com/).

Vini re të njejtin simbol në Biblen Satanike dhe në librin Ritualet Satanike

bibbia-satanica

“Hiqni dorë nga çdo pamje e ligë” (1 Thesalonikasve 5:22)

Kush ka veshë për të dëgjuar, le të dëgjojë.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi

Lexo edhe Të Krishterët nuk duhet të festojnë ditlindjen, edhe sepse është një festë e lëvduar nga “Bibla Satanike” e Anton LaVey

Taggato , , , . Aggiungi ai preferiti : Permalink.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *