Ish Mason i gradës 33 konfirmon se zoti i Masonëve është Satani

gadu-lozhe

Foto: Shkrimi A.G.D.G.A.D.U. do të thojë Alla Gloria Del Grande Architetto Dell’Universo (Për Lavdinë E të Madhit Arkitekt Të Universit)

Juhani Julin, burri që intervistohet gjatë këtij programi që u trazmetua në televizionin finlandez TV7 është një ish Mason i gradës 33, sepse ai tregon që pasi është konvertuar në Krishtin e ka braktisur Masonerinë. Nga ajo që kam mundur të kuptoj nga titrat në gjuhën angleze, mund të jetë pjestarë i Kishës Ungjillore Luterane Finlandeze.

Kjo dëshmia e tij është shum e rëndësishme sepse konfirmon që zoti  që adhurojnë Masonët (që ato e quajnë ‘I Madhi Arkitekt i Universit’ për shkurt ‘M.A.I.U.’) është Satani. Në fakt ai thotë që kur ndokush arrin në graden 33° i ‘tregohet që Zoti i vertetë i Masonëve është Luciferi’, dhe në fak i thërret Masonët ‘adhurues të Satanit’.

ish mason julin

ish mason julin 2

Julin, pasi ka dalë nga Masoneria, ka filluar të lajmërojë Masonët duke i thënë se ai që po adhurojnë në tempujt e tyre Masonik është Satani dhe duke i nxitur të konvertohen në Krishtin.

Julin thotë edhe që në Finlandë, në brendësi të Kishës, ndodhen disa Masonë, dhe pasi ka pyetur K.Mäkinen, që është kryepeshkopi i Kishës Ungjillore Luterane Finlandeze, për sa i përket pozicjonit të Kishës ndaj Masonerisë, ky i fundit nuk ka dashur të përgjigjet! E meqë ky nuk i është përgjigjur deri tani, Julin mendon që kjo heshtja e tij do të prodhojë dëme për Kishën poashtu edhe për Mäkinen.

Gjëja e fundit, por jo më pak e rëndësishme, Juhani Julin ka vdekur pak ditë pasi ka lëshuar këtë intervistë publike kundër Masonerisë, duke zbuluar një ndër segretet më të rëndësishëm të këtij istitucjoni djallëzor! Për disa njerëz ka qënë ‘një vdekje shum e çuditshme’.

Kush ka veshë për të dëgjuar, le të dëgjojë.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi

Burimi

Këtu mund të lexoni një artikull (duke përdorur përkthyesin automaitik) mbi Juhani Julin dhe mbi luftën e tij kundër Masonerisë (në fund të faqes ndodhen dy linqe që dërgojnë në artikuj të tjerë në lidhje me të).

Lexo edhe: Libër (në italisht) që demaskon Masonerinë

Taggato , , , . Aggiungi ai preferiti : Permalink.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *