Predikuesit pentakostal masonë

Po paraqes këtë videon e këtij predikuesi që quhet Robert E. Smith – që qorton Masonerinë duke quajtur doktrinën e saj ‘doktrina e neverisë’ min. 3:29-4:41, që qorton sigurisht edhe lidhjen e të Krishterëve me Masonerinë – për një motiv të thjeshtë, sepse jep informacjone interresante për sa i përket depërtimit të Masonerisë në Lëvizjen Pentekostale të SHBA-së, në fakt tregon që gjysma e predikuesve pentekostal (min. 2:11-18) në qytet (Little Rock, Arkansas, USA) janë të rregjistruar në shoqëri sekrete. Dhe thotë që njeh një peshkop pentekostal që ka në dorë një unaze me skuadër dhe kompas (min. 2:24-31).

Vëllezër, po e përsëris: dijeni që Masoneria është futur edhe në mes nesh që jemi Pentekostalë. Jini të zgjuar dhe të kujdesshëm.

Kush ka veshë për të dëgjuar, le të dëgjojë.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi

Burimi: http://giacintobutindaro.org/2013/05/21/predicatori-pentecostali-massoni/

Këtu kam shkruar pak fjalë kundër Masonerisë: http://aldoprendi.org/liber-ne-italisht-qe-demaskon-masonerine/

P.s.
Skuadra dhe kompasi është një simbol shum i rëndësishëm për Masonerinë

skuadër e kopas

Taggato , , , , . Aggiungi ai preferiti : Permalink.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *