Oklahoma goditet nga Zoti gjatë javës që festonte krenarinë homoseksuale

Në 20 maj 2013 qyteti amerikan Oklahoma (pikërisht në periferi të jugut të Oklahoma City) është goditur nga Zoti me një tornado katastrofik që ka shkaktuar vedkje dhe shkatërrim. Për këtë tornado presidenti i amerikës Barack Obama ka thënë që ‘ka qënë ndër tornadot më shkatërrues të historisë’. Ja disa foto të kësaj ngjarje.

tornado-gjykim

Bibla thotë që “zemërimi i Perëndisë zbulohet nga qielli për çdo pabesi e padrejtësi të njerëzve, që mbysin të vërtetën në padrejtësi” (Romani 1:18), dhe Zoti me këtë tornado ka dashur të denojë mëkatin e këtij qyteti. Duhet të dini se në fakt ky tornado ka ardhur në këtë qytet (në të cilin thuhet që ndodhet një shoqëri gay e madhe dhe e dukshme – Oklahoma City has a large and quite visible gay community http://gaytravel.about.com/od/previewsofpridefestivals/qt/Oklahoma_City_Gay_Pride.htm) disa ditë pasi kishte filluar java e krenarisë homoseksuale, siç mund të shikohet në këtë lajmërim që ndodhet në sitin e OKC Pride.

settimana-gay-oklahoma

gay-oklahoma

Burimi: http://www.okcpride.org/

Java kishte filluar me 17 maj, dhe me 19 maj ishte zhvilluar parada në të cilën festohej e ashtuquajtura krenria homoseksuale siç mund të shihet nga këto fotograme të marrura nga një video pikërisht të asaj shfaqje.

okc-01

okc-02

okc-04

Burimi: http://youtu.be/ujEPzkctBMo

Pra, kush ka veshë për të dëgjuar, le të dëgjojë

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi

Burimi: http://giacintobutindaro.org/2013/05/22/oklahoma-colpita-da-dio-durante-la-settimana-che-celebra-lorgoglio-omosessuale/

Taggato , . Aggiungi ai preferiti : Permalink.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *