Një mashtrues me mashtrimet e tij

Burri me ‘kreshtë’ të kuqe në kokë është një predikues që quhet Matt Ford. Ky video prezanton persona që -sipas tyre- ‘gëzojnë prezencen e shfaqur të Zotit’.

Është e qartë që bëhet fjalë për një mashtrues, por gjithsesi këto mashtrues sillen nepër shum Kisha dhe njerëzit i thërrasin ‘të vajosur nga Zoti’. Ruhuni dhe shkëputuni nga ato që veprojnë ose aprovojnë këto sjellje të pahijshme që diskreditojnë rrugën e së vertetës.

Kush ka veshë për të dëgjuar, le të dëgjojë.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi

Burimi: http://giacintobutindaro.org/2013/04/29/un-impostore-con-le-sue-imposture/

Taggato , , , , . Aggiungi ai preferiti : Permalink.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *