Si ja ka dalë një ateist të shtiret predikues pentekostal

Marjoe Gortner ishte një i famshëm ‘fëmijë predikues’ (lindur më 1944) […] Zyrtarisht u vlersua si shërbyes në moshën 4 vjeçare, dhe të gjith flitnin për të përqark Lëvizjes Pentekostale në atë kohë. Salla të mëdha u mbusheshin me shum njerëz që vinin për të dëgjuar këtë fëmijë predikues pentekostal.
Kur u rrit, Marjoe vazhdoi të predikojë nën tenda, duke bërë mijëra dollar, duke mashtruar shum e shum njerëz. […]
Në fund të viteve ’60, Marjoe vendosi të braktisë ‘shëbesën’ e tij, dhe ti tregojë botës se si mundi të shtiret ungjillor, dhe si mashtroi shum njerëz.
[…] Marjoe pranoi vetë që nuk besonte as edhe që ekzistonte Zoti.

Vëllezër, shpresoj që pasi të keni parë këtë video që tregon gjëra që kanë ndodhur realisht, të meditoni me kujdes, me shum kujdes, dhe të ruheni nga të gjith ato që predikojnë duke pasur vetëm qëllimin që të PASUROHEN, dhe faktikisht shkulin shum lekë njerëzve, duke përdorur metoda dhe arsyetime të shtrembëra nga më të ndryshmet.

Hiri qoftë me të gjith ato që e duan Zotin me pastërti të pa korruptuar

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi

Come un ateo è riuscito a fingersi predicatore pentecostale

Taggato , . Aggiungi ai preferiti : Permalink.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *