‘Pastori’ që ha faqet e Bibles

Ky ‘pastor’ që quhet Elvis Breves, pjestarë [i organizatës] ‘Kisha Asembleja e Perëndisë Jetesa në Krisht’ në São Gonçalo («Igreja Assembleia de Deus Vivendo em Cristo de São Gonçalo»), ka rregjistruar këtë video në të cilin ai thotë që «jo vetëm me bukë jeton njeriu, por me çdo fjalë që del nga goja e Zotit… ky është ushqimi më i mirë i ditës», ndërkohë që han me të vertetë Biblen, për të inkurajuar të tjerët që ta lexojnë.

Thotë mir Urtësia: “Marrëzia është gëzim për atë që nuk ka mend” (Fjalët e Urta 15:21).
Ruhuni dhe largohuni nga këto njerëz të këqinj. Kush ka veshë për të dëgjuar, le të dëgjojë.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prnedi
Burimi: http://giacintobutindaro.org/2013/02/15/il-pastore-che-mangia-le-pagine-della-bibbia/

Taggato , , , . Aggiungi ai preferiti : Permalink.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *