Zoti godet Rusinë me meteorit [15 Shkurt 2013]

rusia meteori

Bibla thotë: “Në rast se në një qytet ndodh një fatkeqësi, a nuk e ka shkaktuar vallë Zoti?” (Amosi 3:6), edhe kjo që i ndodhi sot [15 Shkurt 2013] në disa pjesë të Rusisë, duhet marrur si një gjykim që vjen nga Zoti. Askush të mos mashtrohet, Zoti është një gjyqtar i drejtë, dhe ushtron ende Gjykimet e tij në tokë.

Pra, kush ka veshë për të dëgjuar, le të dëgjojë.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi
Nga artikulli italisht

[…]

Këto video impresionuese dukumentojnë atë që ka ndodhur

Taggato , . Aggiungi ai preferiti : Permalink.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *