Dilni dhe shkëputuni menjëherë

Në qoftë se jeni pjesë e një Kishe që miraton dhe promovon sjedhjen e atyre që do shihni në këto video, DILNI DHE SHKËPUTUNI MENJËHERË. Predikojnë dhe praktikojnë çrregullsinë, duke pretenduar se është shfaqje që vjen nga Fryma e Zotit. Dijeni që këto pastorë që promovojnë atë që quhet ‘dehja e Frymës së Shenjtë’, janë mashtrues dhe të ligj. Kush ka veshë për të dëgjuar, le të dëgjojë.
Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi

Taggato , , , , , , . Aggiungi ai preferiti : Permalink.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *