Të Krishterët nuk duhet të festojnë ditlindjen, edhe sepse është një festë e lëvduar nga “Bibla Satanike” e Anton LaVey

bibla satanikeSipas Satanistit Anton LaVey, “festa më e rëndësishme nga gjitha, në fenë Sataniste, është dita e ditëlindjes” (faqja 53 – Bibla Satanike)

Me sa duket, djalli kënaqet kur njerëzit festojnë ditlindjen e tyre.

Bibla nuk na urdhëron të festojmë ditlindjen tonë, dhe për këtë motiv, nuk duhet ta festojmë. Bibla na mëson që duhet të praktikojmë vetëm atë që është shkruar për të mos gabuar, dhe na mëson që traditat e njerëzve nuk duhen ndjekur. 
E ke festuar deri tani ditëlindjen tënde, apo atë të një tjetri? E kaluara ka shkuar, tani mendo për të ardhmen, dhe mos festo më asnjë ditëlindje, dhe mos i jep asnjë peshë asaj dite, sepse nuk ka asnjë peshë.

Taggato , . Aggiungi ai preferiti : Permalink.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *