Kisha e dorëzuar në dorë të fëmijëve

Rob DeLuca është një predikues aktiv në Zelanden e Re, në këtë video do ta shikoni duke ia dorëzuar Kishën në dorë të disa fëmijëve që nxiten nga ai për t’u vënë duart besimtarëve, për t’u lutur pët to dhe natyrisht për t’i hellur në tokë.

Sa turp, çfar skandali.

Në vend që ti rrisin dhe mësojnë fëmijët nën frikën e Zotit, ato i nxisin të bëjnë gjëra që fëmijëve nuk i ka hije.

Vëllezër, kundorshoni këto gjëra

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi
Burimi: http://giacintobutindaro.org/2010/05/13/la-chiesa-consegnata-in-mano-ai-bambini/

Taggato , , , , , . Aggiungi ai preferiti : Permalink.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *