Jezu Krishti: e vetmja udhë që të çon te Zoti

lutje, shpetim, pendimJezu Krishti është e vetmja Udhë që të çon te Zoti, sipas asaj që Ai tha: “Unë jam udha, e vërteta dhe jeta; askush nuk vjen tek Ati përveçse nëpërmjet meje” (Gjoni 14:6)

Mos u gënjeni, nuk ka udha të tjera që të çojnë në qiell.

Atëher, çfarë duhet të bësh? Duhet të pendohesh për mëkatet e tua dhe të besosh që Jezu Krishti ka vdekur për mëkatet tona dhe është ringjallur për drejtësimin tonë.

Në këtë mënyrë do të pajtohesh me Zotin duke marrë faljen e të gjith mëkateve tuaja, dhe do të shpëtohesh nga ferri (ku digjet një flakë e ndezur nga Zoti, që shkakton qarje dhe kërcëllim dhëmbësh) […] përveç faljeve të mëkatave do të merresh edhe jetën e përjetshme, domethënë do të jesh i sigurtë që kur të vdekësh dë të shkosh në parajzë.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi
Gesù Cristo: l’unica via che mena a Dio

Taggato , , . Aggiungi ai preferiti : Permalink.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *