Bareshë e një Kishe Metodiste ndërron seks dhe Kisha e pranon

Më parë e kishte emrin Ann Gordon, dhe ishte një bareshë e një Kishe Metodiste. Por një ditë vendosë të ndërrojë seks, dhe bëhet bari Drew Phoenix. Qfarë ndodh tani? Ndodhë që Kisha Metodiste St. John’s United Methodist Church e Baltimorës (USA) që më parë mbikqyrte, e mban si bari, me aprovimin dhe bekimin e e Organit drejtues të organizatës. Pse? Sepse Statuti i Rregullores (‘The Book of Discipline’) i Kishës Metodiste të Bashkuar, nuk thotë asgjë në lidhje me barinjtë që ndërrojnë seks!!

Gjykoni ju vëllezër!

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi
Burimi: http://giacintobutindaro.org/2010/05/13/pastora-di-una-chiesa-metodista-cambia-sesso-e-la-chiesa-lo-accetta/

Taggato , , . Aggiungi ai preferiti : Permalink.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *