Pastori Eddie L. Long dhe kërcimi i ri ‘Cross it up’

Eddie L. Long është pastor në New Birth Missionary Baptist Church, Lithonia, Georgia (USA). Kisha që ushqen ka tejkaluar 30.000 pjestarë. Në këtë video i prezanton dëgjuesve një kërcim të ri që quhet ‘Cross it up’, dhe sipas tij bazohet në vargun e Zanafillës 48:13.

Tashmë djalli bën të bëjë atë që don në shum Kisha.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi
Burimi: http://giacintobutindaro.org/2010/05/13/il-pastore-eddie-l-long-e-il-nuovo-ballo-%E2%80%98cross-it-up%E2%80%99/

Taggato , , , , , . Aggiungi ai preferiti : Permalink.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *