Të Krishterë merren nga forcat e autoritetit

Forcat e autoritetit (ndoshta Vietnamit) hyjnë në një vend ku disa besimtarë ishin mbledhur për t’i kënduar Zotit dhe ndërprejnë mbledhjen duke marrur me vete të Besimtarët. Le të kujtohemipër ato që persekutohen dhe burgosen për motiv të besimit në Krishtin.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi
Burimi: http://giacintobutindaro.org/2010/05/13/cristiani-portati-via-dalle-autorita/

Taggato . Aggiungi ai preferiti : Permalink.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *