Kishat Protestante në Kanada që marrin pjesë në Gay Pride

Disa foto të Gay Pride që është zhvilluarn në Edmonton, Kanada, në 2008. Kanë marrë pjesë, përveç tjerëve, edhe këto Kisha Protestante: United Church of Canada – McDougall United Church – St. Paul’s United Church – Robertson-Wesley United Church – Knox Metropolitan United Church – Southminister-Steinhauer United Church – dhe I Quaccheri.

TURP TË KENË!

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi
Burimi: http://giacintobutindaro.org/2010/05/13/chiese-protestanti-canadesi-che-partecipano-al-gay-pride/

Artikull i ngjashëm:  Gay Pride në Londër 2009 – Ungjillorët predokojnë pendimin gjatë rrugës së paradës

Taggato . Aggiungi ai preferiti : Permalink.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *