Indi: sulmojnë dhe rrahin një Pastor sepse shpërndante literatur të krishterë

Lum ata që janë përndjekur për hir të drejtësisë, sepse e tyre është mbretëria e qiejve (Mateu 5:10)

Taggato . Aggiungi ai preferiti : Permalink.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *