Gay Pride në Londër 2009 – Ungjillorët predokojnë pendimin gjatë rrugës së paradës

Gjatë shfaqjes së Gay Pride të datës 2009 në Londër, disa Ungjillorë i kanë predikuar pendimin dhe kthimin homoseksualëve dhe kanë protestuar kundër homoseksualitetit. Kjo video e dëshmon.

Giacinto Butindaro, përktheu Aldo Prendi
Burimi: http://giacintobutindaro.org/2010/05/13/gay-pride-a-londra-2009-evangelici-predicano-il-ravvedimento-lungo-il-percorso-della-sfilata/

Artikull i ngjashëm: Kishat Protestante në Kanada që marrin pjesë në Gay Pride

Taggato . Aggiungi ai preferiti : Permalink.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *