Një fëmijë nëntë vjeçar i prekur nga vajosja?

Ky na qënka rizgjimi që shum veta e dëshirojnë dhe kërkojnë?

Burimi: http://giacintobutindaro.org/2010/05/13/un-bambino-di-nove-anni-colpito-dallunzione/

——————————————-

Vëllezër, shfaqjet që shikoni në video nuk vijnë nga Fryma e Shenjtë, por janë shfaqje të sajuara nga djalli për të mashtruar njerëzit. Në qoftë se frekuenton ndonjë Kishë që praktikon gjëra të tilla, largohu sa më shpejt nga ato njerëz, për të mirën e shpirtit tënd.

Aldo Prendi

Taggato , , , , . Aggiungi ai preferiti : Permalink.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *